Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coturobićdalej...

czy ktoś też tak ma?

Polecane posty

Gość coturobićdalej...

uważam, że w 2012 już NAPRAWDE skończy się świat. Dlatego nic mi się nie chce powiem wam. Czy ktoś też wpadł w taki dekadencki nastrój? Na dodatek wszystko mnie w tym utwierdza. Każda bzdura jest przeze mnie interpretowana jako kolejny dowód , że świat się skończy w sierpniu 2012. Czy ja jestem normalna? Ja bym musiała do psychiatry chyba zacząć chodzić! Nic mnie nie interesuje już zupełnie! :(

Gość coturobićdalej...
up.

Gość coturobićdalej...
Na dodatek słuchajcie dziś do mnie dotarło, że Penelopa Cruz z Hiszpani Oskara dostała w tym roku - za rolę drugoplanową, ale ma. Ja nie mogę :( No to co ta Bachleda tam jeszcze robi? Oraz - ona pójdzie siedzieć jak nie zwróca za film. Jakieś tam nagrody - co najmniej Oskara za rolę drugoplanową by musiała mieć. No a Penelopa ma pełno nagród z Europy, a ona? Bo Farel jest na pakowaniu manatów i sprzedaży domu w Hollywood. ? :(

Gość coturobićdalej...
Szkoda jednak z pewnej strony, że Alicja Bacheda np. nie zainteresowała się twórczością zespołu folklorystycznego BRATHANKI. Mogła iść za tą - jak jej tam było - Młynkową. Ale nawet Młynkowa nie zrobiłaby czegoś takiego jak Bachleda. Teraz jak nic sama z dzieckiem mogłaby śpiewać z przekonaniem ich hit "SIEBIE DAM PO ŚLUBIE" i takie tam. :( Choć od razu dziecko nie musi być nawet przed ślubem... nie wiem :( To chyba przez tę Bachledę mam taki jakiś dół nieokreślony. Ale Polska jest dołującym krajem - nie ma się co łudzić. Tu jedyne co można mieć to doła :(

Gość coturobićdalej...
Szkoda jednak z pewnej strony, że Alicja Bacheda np. nie zainteresowała się twórczością zespołu folklorystycznego BRATHANKI. Mogła iść za tą - jak jej tam było - Młynkową. Ale nawet Młynkowa nie zrobiłaby czegoś takiego jak Bachleda. Teraz jak nic sama z dzieckiem mogłaby śpiewać z przekonaniem ich hit "SIEBIE DAM PO ŚLUBIE" i takie tam. :( Choć od razu dziecko nie musi być nawet przed ślubem... nie wiem :( To chyba przez tę Bachledę mam taki jakiś dół nieokreślony. Ale Polska jest dołującym krajem - nie ma się co łudzić. Tu jedyne co można mieć to doła :(