Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatkaa

Ile powinien miec odpowiedny kutas ?

Polecane posty

Gość Arafatkaa

Moje pytanie jest następujące : Ile powienien meiec kutas chłopaka abyscie sie czuły szczesliwe z nim w łozku ??

Gość EwaO
Co to znaczy "odpowiedni" ??? Jesli przyjąć że średnia krajowa długość penisa to 16-18 cm, to można przyjąć że średnia długość pochwy też tyle wynosi. Ważna jest nie wielkość ptaszka lecz jego filuterność :D

Gość Ravennno
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiary_pr%C4%85cia_cz%C5%82owieka Ewa trochę poczytaj zanim zaczniesz wprowadzać w błąd. Chyba swojemu facetowi nigdy nie mierzyłaś a na oko oceniać to sobie można... średnia dł. pochwy to 10cm, penisa dla penisa: badania 1996: 12,9cm badania w Meksyku gdzie faceci są pomieszani rasowo i lepiej obdarzeni średnia 14,9cm 2007 12,5cm Faceci z reguły dodają sobie 20-30%

Gość Ravennno
ale słownie...:D

Gość karoolek..............
wiec inaczej - jak ciasna powinna byc twa pochwa by zadowolic faceta ! bo jak bedziemy patrzec w ten sposób to znaczy ze wasze pipki są idealne a to faceci mają nierozmiarowe penisy - nie badzcie smieszne , smieszni ! rozne fiuty - rózne cipki

Gość karoolek..............
srednia penisa europejskiego to wiecej niz podaje tam ktoś bo około 15 cm a nie zadne 12

Gość kozil
Mam 14 lat i mój kuras mpa 14 cm to duzo