Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnWoliInną

22 latek zostawił dla 15latki

Polecane posty

Gość OnWoliInną

Witam. Jestem załamana. Mam 21 lat, chłopak (22lata) zostawił mnie dla 15latki. Nazywa to "miłością", mówi, że nie chce mnie ranić jednak to jest od niego silniejsze. Jakiś czas temu przysłał mi jej numer, żebym mogła z nią porozmawiać (ciekawe o czym). Wtedy tego nie zauważyłam, jednak dzisiaj przeglądając zdjęcia w telefonie znalazłam jej zdjęcie prawie nagie (w samym staniku), musiał to przesłać razem z kontaktem. Sama nie wiem co z tym zrobić. Rani mnie to, ale coraz bardziej traktuję go jako pedofila. Jego matka nie akceptuje jego nowej miłości, mówi, że to gówniara. Myślicie, że powinnam pokazać to zdjęcie jego matce? Albo jej matce? (mam do jej matki numer, bo dzwoniła do mnie, żebym dała mu spokój;/) Co mam zrobić? ;/ Pomocy. Przepraszam za wypowiedź bez ładu, jednak ciężko jest pisać, kiedy się cały czas płacze.

Gość A JA WYGRAŁEM 5 MLN
marne prowo. tak tak.on dal ci numer bys sobie z nia pogadala, no no co jeszcze.matka jej wiedząc Skad mialaby twoj numer zadzwoniła do CIEBIE.HAHAHA SP IERDALAJ

Gość OnWoliInną
Niestety nie jest to prowo. Chociaż bardzo bym chciała

Gość kiepska podroba tej
nawiedzonej prowokatorki :O bop jezeli to ty to pomyslow ci zabraklo i siegasz dna

Gość OnWoliInną
Wcześniej na kafe pisałam tylko o problemach zdrowotnych. Więc nie rozumiem o co Wam chodzi. Myślałam, że jest tu ktoś kto zechce mi pomóc. Niestety się pomyliłam. Szkoda.

Gość znalazlas debili ktorzy lykaja
denne gowna na o2 to spierrdalaj tam i rob dalej swoja glupia szopke :O

Gość OnWoliInną
Dla ciebie to "denne gówno" a dla mnie 6 lat życia.

Gość A JA WYGRAŁEM 5 MLN
noo naprawde-masz duże problemy ze zdrowiem:P

Gość oooooooooooooooooj____________
Jeśli to prawda, to współczuję. Trafiłaś na nieodpowiedzialnego gówniarza. Dlatego ja nigdy, będąc nastolatką nie związałam się z rówieśnikiem i bardzo dobrze na tym wyszłam, bo wiele koleżanki ostały zostawione przez swoich nieodpowiedzialnych facetów, rówieśników. Ja miałam 17 lat jak zaczęłam być z 23 latkiem, po 2, 3 latach - gdy inne pary się rozstawały - my utrwalaliśmy nasz związek mimo wielu POWAŻNYCH problemów, bo obydwoje poważnie się traktowaliśmy. Jak był 23 latkiem to nie był jeszcze dojrzały, ale dojrzewaliśmy razem. Gdy on miał 25-26 a ja 19-20 to obydwoje wiedzieliśmy, że będziemy razem mimo wszystko i zdajemy sobie sprawę, że inni ludzie mogą nas ZAUROCZYĆ, jednak my wiemy, że to tylko chwilowe(choć lepiej, żeby takich sytuacji nie było). Przykro mi to mówić, ale może Wasza miłość nie była obustronna? A może po prostu on przeżył zauroczenie? Tylko że szkoda, że nie czuje odpowiedzialności za to, że tworzyliście związek poważny, że on już Ciebie wybrał jako partnerkę. Przykre, że tak ludzie się zachowują. Zauroczą się kimś innym i zostawiają partnerów. Ale wiedz, że jeśli on Cię naprawdę kocha, to wróci. Tylko nie wiem, czy powinnaś się na to godzić.. Choć ludzie powinni sobie wybaczać.. Póki co - olej matkę, nic nie wysyłaj, bo wychodzisz na rozhisteryzowaną kobietę. OLEJ. OLEJ JEGO. Może zatęskni.

Gość English girl in New York
gówniarzeria wszyscy wpierdalają się w czyjeś zycie Gratuluje chłopaka zawracasz sobie głowe takim debilem. Po takich nawet na chodnik bym nie chciała splunąć. Jak znasz swoją wartość dziewczyno to tylko zadaj sobie pytaNIE: Co ja w tobie widziałam?:)