Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest przecież obrzydliwe

Jak można w LUMPEKSIE kupić buty czy bieliznę????

Polecane posty

podziwiam takie laski ktore potrafia kupić buty lub co gorsza....bieliznę...a fuuuuuuuuuuj!!

chodze do lumpeksow bo mozna fajne ciuszki kupic ale jak widze laski ktore kupują buty albo przebierają w bieliznie to mi sie niedobrze robi:-o

Ja w ogóle nie chodzę do lumpeksów. Nie krytykuję, jeśli ktoś lubi, ale ja po prostu nie mogę.

ostatnio jak bylam to mężuś wyszukał swojej zonce stanik w kuble....żalośne:D

zalogowana ja chodze ale piorę kilkakrotnie nim ciucha zaloze na siebie... ale butow przeciez wyprac sie nie da!!

Gość kiedyś widziałam kobietę
ubraną bardzo elegancko (i gustownie i bogato, ale możliwe, że były to ciuchy z lumpka - i ok.), która z największym zainteresowaniem oglądała bieliznę - wyciągnęła z kosza brudne majtki! Trzymała je przed sobą i oglądała - a z daleka było widać, że są zażółcone w kroku, fuj! Możliwe, że to takie jej hobby - oglądanie noszonej bielizny :-O

może faktycznie to jakies hobby:) moze ten facet tez dla siebie to kupował i sobie do dziś wącha:-o ale fakt faktem ze nie ma chyba nic bardziej obrzydliwego jak widok laski grzebiacej w uzywanej bieliznie lub przymierzajacej zagrzybiałe buty:)

Gość a co powiesz na nowe
nieuzywane buty. jeszcze z metkami? tez mozna na takie trafic:P

ja nie chochodze choc kiedys mi sie zdarzyło z mama moja i ona wynjadzie cos ciekwaego bluzke czy spodnie/spodnice czaasem małemu jaksie ciuszki do biegania po domu ok piore 2 razy prasuje i ok ale bielizna :O czy buty straszne ja nowa bilezne piore prasuje a co dopiero uzywke

Gość takie jesteście mądre
a buty ze sklepu mogą byc tak samo zagrzybione jak te z lumpa. w sklepie przymierza je 100 osób i myślicie, że każda jest taka zajebiście higieniczna i pachnąca? ludzie mają różne choroby. tak więc ciuchy z lumpa to tak samo, jak buty z lumpka. co do bielizny to się zgodzę, ale co do butów, to już nie róbcie z siebie takich paniuś.