Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMelka78

Opryszczka.

Polecane posty

Gość AMelka78

Witam :(. Wczoraj zaczęło mnie swędzieć przy dolnej wardze ust.. Smrowałam najpierw kremem nivea, potem pastą .. pozniej poszlam do apteki , kupilam Hascovir no i smarowałam od wczoraj .. dziś sie obudziłam i mam spuchnieta dolna warge ;/ Juz nie wiem co mam robic ;/

Gość willage girl
ja mam taki zarabisty płynik na pryszcze i pomaga na opryszczke znikla mi w ciagu 2dni. ten plyn jest na recepye i kosztyje 5zł. lekarz wypisuje skladniki na recepcie i idziesz z tym do apteki i na drugi dzien preparat gotowy. super sprawa:)

Gość cichuteńka obserwatorka
Carident. Jest to maść stomatologiczna. Dostaniesz w aptece. Niesamowicie skuteczna. Poczytaj o niej w googlach i zasuwaj do apteki. :)

Gość przelamujac fale
no niestety opryszczki nie da sie tak naprawde wyleczyc jakos blyskawicznie, smaruj dalej ta mascia, mozesz kupic tez plasterki zovirax, maja to samo dzialanie no i pecherzyki nie rzucaja sie tak bardzo w oczy.

Gość AMelka78
dzięki :(. a i dodam że chora jestem ;/ a ten Carident bez recepty?

Oczyść organizm z toksyn, zmień dietę na zdrowszą - to ona jest najczęściej przyczyną problemów ze skórą... Więcej cynku! Mogę Ci dodatkowo polecić regenerujący krem przeciwzapalny oparty tylko na naturalnych składnikach: http://suplementy-diety.net/pl,product,386001,krem,regenerujcy,na,dzien,aquabelle,50,ml.html

Gość AMelka78
no obawiam sie ze zdrowo sie odzywiam ^^ Wiesz mam 17lat. ^ i mi sie wydaje ze ta opryszczka przez oslabienie organizmu czyli chorobe .. zwykla grypa ;/

Gość AMelka78
Heh ;) Teraz jeszcze do tej maści 'Hascovir', mam płyn Sonol.