Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EverythingBlur

Stosunek Przerywany - praktykuje ktos??

Polecane posty

Gość EverythingBlur

Ja stosuje go od ok.3 lat i jeszcze niespodzianki nie bylo Zdania sa pewnie bardzo podzielone co do tego typu zabezpieczenia, czytalam ost. o kropelkowaniu, ktore wydobywa sie przed wytryskiem i moze zawierac niewielkie ilosci plemnikow no ale widac, ze zajscie w ciaze przez to jest znikome. A moze jest ktos na forum kogo ta metoda zawiodla??

Gość tak mnie zawiodla
ale po 5 latach. tragedii nie bylo, w koncu sie z tym liczylismy. mala ma juz prawie roczek :)

Gość EverythingBlur
To jeszcze mam 2 hehe;) Ale czy w dni plodne uzywaliscie gumek czy po prostu "na zewnatrz"??

Gość tak mnie zawiodla
gumki uzywalismy tylko na poczatku zwiazku, pozniej nie stosowalismy zadnej metody antykoncepcyjnej. rozumiem, ze "wpadka" nie bylaby dla ciebie koncem swiata?

Gość EverythingBlur
Koncem swiata by nie byla;) Ale mam takie pytanko do Ciebie jeszcze, gdy zaszlas w ciaze wytrysk byl do srodka czy tez przerywany?? ;)

Gość ja stosowałam ponad 5 lat
i mnie nie zawiodła nigdy dopiero, gdy zdecydowaliśmy, że chcemy mieć dziecko i poszliśmy na całość udało się

Gość uppppppppa
ja stosowałam te metodę długo.....ile można to nazwać metodą ... później chcieliśmy już wpaść ....... i nie było żadnej metody ....trwało to koło roku , a teraz.......... za 8 tyg ma przyjść na świat nasza niespodzianka ;)

Gość ja stosowałam ponad 5 lat
pisząc "udało się" miłaam na myśli: udało się zajść w ciążę od razu za pierwszym podejściem:)

Gość tak mnie zawiodla
maz twierdzi, ze wtedy wytrysk byl we mnie. cos mi sie poprzestawialo i wstrzelil sie w sama owulacje :D

Gość EverythingBlur
Oj powoli zaczynam Wam zazdroscic tych niespodzianek :D

Gość grfrrfr
ja używam już 23 lata i nie mam wpadki

Gość tak mnie zawiodla
upppppa, gratuluje :)

Gość EverythingBlur
Skoro wytrysk byl do srodka to nie mam co panikowac:) Juz czasem zaczynam sobie wkrecac, ze przez to kropelkowanie rowniez mozna wpasc, tez sa rozne zdania na ten temat z tego co czytalam...:)

Gość hgfredd
ja używałam 3 lata i nie wpadłam. potem zdecydowlismy się na dziecko i udało się za pierwszym razem. jestem pare mies po porodzie i znów używamy przerywany ale się boję, myśle o tabletkach... sama nie wiem...

Gość uppppppppa
do tak mnie zawiodła : Dziękuje :)