Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

lusia no co ty chcesz zatopic topik do końca???

Lusie trzeba prosić z pare dni to wysle" zacznę prosić na wiosnę :P to co ? na Nowy rok pewnie jakis mail do mnie może dotrze ? :P

Regres skup sie na Lusi a dostaniesz to co chcesz" to ja juz widze minę chłopa który do Luśki bedzie podbijał :P

Swoją mine sprawdz po paru dniach proszenia:P zmykam pracować MISIACZKU;)

Gość Luśka Wind
"lusia no co ty chcesz zatopic topik do końca???" Slusznie, nawet bardzo, co my byśmy bez Ciebie, Ike? Regres, nie słuchaj koleżanek, mnie w ogóle nie trzeba prosić, inaczej to działa, więc jeżeli dostaniesz, to będziesz wiedział, ze zadziało. :)

dostaniesz, to będziesz wiedział, ze zadziało" no i myśl tu teraz jak poprosić o fotę nie prosząc o nią ? :P

Gość Luśka Wind
Wiesz, na tym polega trick, czy tam sito. ;-)

wiesz Lusia :) nawet jak bym na głowie stanął to pewnie i tak bys tego nie zauważyła , wiec inne metody poproszenia twojej osoby o fote raczej nie mają tutaj racji bytu , tym bardziej że nie ma możliwości bym ja pierwszy do ciebie napisał ... chyba powód jest znany ? ;)

Gość Luśka Wind
Regres, OK. :) (chyba przez te dobre krówki chwila słabości) ;-)

Gość Luśka Wind
A irysy jeszcze występują w obrocie handlowym? Bo ja ich wieki całe w ustach nie miałam.

tak są :) ale to bardziej dostaniesz na jakiś odpustach czy tez jarmarkach bo ws klepie to juz dawno nie widziałem , aczkolwiek u mnie w miescie mam jedna miejscówke co babka na wage sprzedaje

Gość Luśka Wind
"mam jedna miejscówke co babka na wage sprzedaje" szczególnie to "na wagę" takie niespotykane ;-)

mam zimową depresję:O jak stąd do księżyca i z powrotem niech mnie ktos przytuli 😭

Przytulam👄 a ja mam zapalenie zatok,antybiotyk i .....siedzę w pracy buuuuuuuuu

dobre,każda kobieta ten filmik powinna obejrzeć. Ale czytałąm że mózgi kobiet i mężczyzn różnią się minimalnie prawie niezauważalnie \---to jacy jesteśmy zalezy od tego w jakim środowisku się wychowujemy itd,a nie od mózgu! ale mnie boli główka :( hej brum --a Ty?m,asz dziś lepiej ode mnie czy gorzej?

Nie otwieta mi się you tub. Mogę wymieniac w kolejności alfabetycznej, co mne boli :D

sami o czym ty mówisz różnica jest niewyobrażalna nasz mózg jest w głowie ich w główce:P

i dodam jeszcze, że nasz ma wielkość stała a ich wylewa się po trochu raz na jakiś czas

zobacz sami powiedz do kobiety " pocałuj mnie w dupę " co zrobi? obrazi się! bo wie, że to była przenośnia a powiedz to do faceta tylko badx pewna, że wcześniej zadek umyłaś :P

Ale mężczyźni mogą zastąic jedną głowę drugą. A kiedy kobieta straci głowę, to kłopot jest znacznie poważniejszy.

i co z tego jak ta druga jest nieużyteczna a my posiadamy tą dziwną umiejętność myślenia tak zwanym sercem na wypadek wypadku

taaaa powiedz facetowi w czasie wymiany zdań''pocałuj mnie w dupę'' obraza majestatu --a kobieta popyskuje 10 min foch 2 godz i pyta co robimy dzisiaj?:D myślą główką,ale udają ze nią nie myślą--i to mnie najbvardziej bawi w facetach;)

Sami - to nie jest myślenie :D To bodziec - reakcja :D