Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjny miszcz3

A wiecie że cała ta Quciksand chce wygryźć Przerwę z branży???

Polecane posty

Gość kafeteryjny miszcz3

No i co o tym myślicie ?? Lepsza nastolatka (przerwa) z dystansem i poczuciem humoru czy dziewka spod płotu która jest wulgarna i ma parcie na ekran??? jeszcze raczy nas swoją okropną fotką :o :O :o szczerbatego uzebienia i wąskich ust :( :O

Gość
:classic_cool: ale to chyba nie tak ? :classic_cool: )) wszystko sie tocvzy droga naturalna

Gość
dam :classic_cool:)) ale nie tak łatwo staniemy na ringu o bikni i błocie, walka wrecz jest skuteczna na wszystkie konflikty :classic_cool:

Gość
podobam Ci sie? lecisz na mnie? :classic_cool: ...mmm...👄 ;) 👄 :classic_cool:; )))

Gość
na nitz :classic_cool:)) bikini bedę trzymac w rece :classic_cool: ))

Gość
:( 😭 rozczarownie roku , na szczescie za dwa dni juz nastpeny do moze szybciej zapomne :(😭

Gość This is it.
Ty przerwa jesteś rozczarowaniem roku

Gość projekt VB
:o

Gość kafeteryjny miszcz3
a co qucik zazdrościsz?? patrzcie, znowu się podlizuje , Przerwcia ją olała, a ta dalej się łasi , a wiecie czemu?? bo Przerwa jest sławna!! Więc ta się jej podlizuje :p wyszło szydło z worka :P teraz będzie udawać że wszyscy ją lubią. proszę podniecajcie sie :D

Gość
:classic_cool: jestesmy z Qucikasand niewinne i nitz do siebie nie mamy :classic_cool: a nawet sie lubimy, a przynajmie zamierzamy , na złosc wszystkim :P[cool ]:>

Gość
:D:D:D: :classic_cool:o tak to włąsnie mniej niz wiecej wyglada :classic_cool: )) ja jeszcze dodatkowo przyklejam dwustronna tasme na te nizinno depresyjne tereny żęby obciachu nie było jak sie tzos zsunnie :classic_cool: ))

Gość
gdyby nie ten kolor stroju to spytaabym : skad macie moje zdjecie !! ?:classic_cool: ))

`ja jeszcze dodatkowo przyklejam dwustronna tasme na te nizinno depresyjne tereny żęby obciachu nie było jak sie tzos zsunnie ` u górniakowej nie pomogło :)