Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Alpha Male

Moje wymagania wobec lasek

Polecane posty

Gość Alpha Male

Wiadomo że wszystko zaczyna się od kontaktu wzrokowego i jeśli laska nie pasuje mi fizycznie to nie będę miał ochoty jej poznać. Podstawowym kryterium jest wzrost. Lubię dziewczyny, które mają co najmniej 170 cm wzrostu. Sam jestem wysokim gościem i nie interesuje mnie chodzenie z karzełkiem. Drugą kwestią jest tu waga. Preferuje szczupłe kobiety. Dlatego górną granicą jest dla mnie 50 kg, co wcale nie jest jakimś wyśrubowanym wymaganiem w dzisiejszych czasach a często dziewczyny ważą sporo mniej. Co do koloru włosów nie jestem jakimś ortodoksem ale nie trudno zauważyć że blondynki są niemal z reguły brzydkie. Dlatego częściej można mnie spotkać z paniami o ciemnych włoskach. Ubiór łączy się dość mocno z drugą częścią moich wymagań toteż napiszę tylko że cenię kobiety z klasą ubrane w markowe ciuchy. Poza tymi fizycznymi aspektami jest coś jeszcze. Mianowicie chodzi o to że nie umawiam się z plebsem. Nie jestem sponsorem i nie interesują mnie dziewczyny z ubogich rodzin. Wolę laski z klasy średniej i wyższej lub z dobrą pracą dla których wyjście do dobrej knajpy nie jest jakimś "łał" a zapłacenie za siebie nie stanowi problemu. Co oczywiste tak się jakoś składa że rzadziej poznaje dziewczyny ze wsi. Mógłbym pisać jeszcze o przymiotach charakteru ale to sprawa na osobny odcinek A wy jakie macie wymagania? Szanujcie przede wszystkim siebie panowie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować