Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaaaaaaaa

ale beznadziejne matki

Polecane posty

Gość chaaaaaaaa

wiecie co, jak mnie denerwują matki mające kilkoro dzieci, które się głupio tłumacza, ze urodziły dzieci tylko po to aby emeryci mieli emeryturę. I to są rodziny biedne, bo jeszcze jak ktoś ma pieniądze, no to przynajmniej dzieci za przeproszeniem nie klepią biedy, ale w tych biednych, matki idą w łóżku na żywioł, a później się głupio tłumaczą i myślą , że im ktoś uwierzy.

Gość haha hihi moja
siostra Ma 7 dzieci i zyje :D Ale uwazam,ze nam nic do tego.Kazda kobieta ma rozum i wie co robi.I kazdy facet ktory robi dziecko tez wie co robi.Bo nie tylko matki sa winne

Gość tego nie wiem
czy każda kobieta ma rozum, z własnych obserwacji i z tego co wypisują niektóre matki oraz ciężarne wynika zupełnie coś przeciwnego

Gość ale jajaaaa
e, dobra ta twoja siostra, po tylu ciążach i porodach to bym się chyba rozleciała na kawałki nie mówiąc o wychowaniu tylu dzieci, do tego ile to trzeba mieć kasy. Podejrzewam, ze dzieci zyją biednie, gdzie ja nie mogłabym świadomie urodzić tyle dzieci skazując je na biedę, także raczej takie matki to mają ale tylko miejsce na rozum bez jego zawartości.

Gość christneeeee
Popieram Cię. Tęz tego nie rozumiem. Najpierw kobieta robi kilkanaścioro dzieci, a później się dziwi, że w domu bieda. Nic dziwnego, taką rodzinę utrzymać na wysokim poziomie jest bardzo trudno. Pytanie jest jedno: Skoro ją na to nie stać, to po co "robiła" tyle dzieci??