Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest kurde

Moja narzeczona ma atak szału.

Polecane posty

Gość co jest kurde

I stało się. Znów atak szału taki jak średnio raz na miesiąc... Zaczęło się od tego, że wysmarkałem się w chusteczkę i wyrzuciłem ją do klozetu a skończyło się na dzieciach umierających z pragnienia i pouczeniami, że mam wyrzucać chusteczki do pieca albo śmieci, a jak nie to mam iść tam gdzie chcę byle dalej od Niej :o I tak średnio raz w miesiącu. Potrafi nakrzuczeć, rzucić czymś o podłogę, albo wyganiać z domu a ja tylko czekam aż atak minie i znów będzie wspaniale. Wasze baby to też takie furiatki ? :o

Bo babe trzeba raz na kilka dni pierdolnąc na ogarniecie. Widzisz że iim się klepki w bani luzuja i co kilka dni trzeba podregulowac bo nie załapie. Im sie wydaje że sa kimś waznym a to zwykłe worki na sperme

Gość kazdemu co innego pomaga
napisze Ci jako kobieta. taki atak spowodowany jest jej cykkem menstuacyjnym, czyli hormony, piszesz raz w miesiacu, poziom jakiegos hormony spada, powoduje jakis glupie szaly, awantury, mam to samo przed miesiaczka, ale staram sie hamowac ide na zakupy, albo do kosmetyczki i jakos mija

Gość rosołek -
Zespół Napięcia Przed miesiączkowego :) ile Ty masz lat ,że takich rzeczy nie wiesz ?

Gość wasze kobiety
jakie baby

Kto u was rządzi? Trzeba było babę strzelić z otwartej w pysk, to by się zamknęła i miała więcej respektu do Ciebie.

Gość rosołek -
zespół napięcia przed miesiaczkowego :) Ile TY masz lat ,że takich rzeczy nie wiesz ?

Kto u was rządzi? Trzeba było strzelić porządnie z otwartej babę w pysk, to by się zamknęła i miała więcej respektu do ciebie.

Gość duuuuuuuuuuza
ja tez tak mam:) to chyba u nas normalne moze dostanie okres...

Gość fhdfhfgjhfgjhfg
może ma zespół napięcia przedmiesiączkowego :D? albo jest chora, zaleć jej badania hormonalne ;p albo ty jesteś straszną fleją i średnio raz w miesiącu już nie może tego znieść... 1 z 3 jest prawdziwe ;)

Gość giga28
a nie zastanowiles sie nad tym, czy aby twoja narzeczona najzwyczajniej w swiecie nie rozpoczyna czasem"kobiecych dni" :)?

Gość kup fotelik dzieciecy
Raz w miesiącu - czyżby PMS? ;)

Gość berbeduszka
Ma rację ! Po cholere marnować wodę spuszczając chusteczke jak można ją wywalić do śmieci !

Gość fhdfhfgjhfgjhfg
pamiętajmy, że zespół napięcia przedmiesiączkowego jest bardzo rzadki!! najczęściej kobiety się tym tłumaczą mimo, że po prostu mają humory :P (to mówi kobieta, a nie jakiś facet ;p)

Gość amelia kwiatowa
do kpiarza : A wy to święte krowy co? Ty to już jestes całkowitym bęcwałem, jesteś żałosny.