Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogeria***

Mamy 1 corci i 2 synkow - odezwijcie sie!!!!

Polecane posty

Gość drogeria***

Hej, jestem mama 1 dziewczynki i 2 chlopcow. Dzieci sa jeszcze dosc male - 3 latka i 6 miesiecy (bliznieta). Zastanawiam sie, jakie potem beda miedzy nimi relacje. Jak dziewczynki dogaduja sie z bracmi, czy nie marza o siostrze itd... Piszcie o waszych doswiadczeniach, prosze!!!

Gość ja mam córe i syna
też są mali 3 lata i 1,5 roku. Super się dogadują.

Gość często siostry z braćmi
lepiej się dogadują niż dwie siostry ze sobą :)

Gość mama klaudii
ja mam co prawda 1 córeczke , ale za to 3 braci i powiem ci ze od zawsze marzyłam o siostrze z chłopakami sie dogadywałam mimo że jeden jest odemnie młodszy rok drógi 10 a trzeci 15lat.... w tym zasługa rodzicow bo dużo czasu spedzalismy razem cała rodzina zabawy spacery itd. .. ale o siostrze marzyłam :)

Gość drogeria***
U nas starszy jest synek i jak na razie kocha swoje rodzenstwo. A maluchy tez oczu z niego nie spuszczaja :-)

Gość drogeria***
Ja wlasnie tez zawsze marzylam o siostrze, o bracie jakos nie :-P (jestem jedynaczka). Gdybym byla pewna, ze urodze dziewczynke, to pewnie zdecydowalabym sie na 4 dzieck, chociaz to juz bylaby chyba przeginka ;-)

Gość ja mam córe i syna
nie rozumiem. masz 2 córki i synka i marzysz o jeszcze jednej córce? ja mam dwie siostry. Zawsze chciałam mieć brata i koniecznie starszego :P

Gość ja mam córe i syna
a już doczytałam 2 synków i córę. teraz rozumiem.

Gość mama klaudii
dzieci to zawsze tak maja że marzą o czymś czego nie ma ... jak bym miała siostry to marzyłabym o bracie ..... tak to juz w życiu jest ..... kolezanka ma parke i mała chce siostre a chłopiec brata :) :) wazne abyś ich nauczyła szacunku i miłosci a bedzie ok.