Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa-20

makijarz do srebrnej sukni

Polecane posty

Gość onaaa-20

zastanawiam sie jaki kolor makijarzu pasowalby najlepiej do sukienki srebrnej... tzn czarno srebrnej ;) macie jakies pomysly?

Gość onaaa-20
mam niebieske oczy. wlasnie przydymione oko mi sie bardzo podoba ale nie pasuje do mojej cery:(:( dodatkowo mma duze oczy i dziwnie wygladam wtedy. dodam z ewlosy mam czarne

Gość Nie jesteś sama
nosz kurwa MAKIJAŻ chyba.Nie dziwię sie ,że nie potrafisz sobie zrobić makijazku,skoro robisz takie błędy.na pewno taka sama jesteś w dobieraniu słów.

Gość onaaa-20
do "nie jesteś sama" słuchaj wiem że zrobiłam błąd ale potem w następnym temacie to poprawiłam! więc kretynko zanim kogoś osądzisz rozejrzyj się dobrze:)

Gość lubie stare zapachy
czyli bedzie juz na bogato - srebnie i byszczaco? A bizuteria jakas? mapisz cos wiecej o kreacji i sobie

Gość lubie stare zapachy
czyli bedzie juz na bogato - srebnie i byszczaco? A bizuteria jakas? mapisz cos wiecej o kreacji i sobie

Gość onaaa-20
tak sukienka jest krótka ale z przodu cała w srebrnych cekinach. do tego mam srebrną biżuterię... łańcuszek kolczyki i branzoletkę... napisałaś żebym napisała coś więcej o sobie. no więc mam niebieskie oczy raczej duże oliwkową cerę i czarne włosy;) więcej nie wiem co bym miała napisać bo wymiary raczej nie potrzebne;)

Gość kup se rebrzanke w aerozolu
i sie cała kvrwa wypsikaj...

Gość onaaa-20
no proszę i znowu ktoś tu inteligencją błysnął... ;)

Gość masz 20 lat
jestes mloda juz masz mocno blyszczacy stroj, duzo bizuteri - to moze tylko delikatny makijaz twarzy, zeby sie nie byszczala i miala rowny koloryt, blyszczyk, mocno wytuszowane rzesy i tylko kredka zeby zaznaczyc oko?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żenada robienie takich byków :o