Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modddella

buty studniówka

Polecane posty

Gość olll
ładne, ale czy nie zbyt wysokie?

Gość kakakkakakaka
jak chcesz to kupuj, ale z tego co wiem do najwygodniejszych nie należą:D Mojej koleżance, po 1 h imprezy, chłopak musiał przywozić zastępcze:D

Gość zmartwiona22
buty na studniówkę, wesela etc. powinny byc przede wszystkim wygodne

Gość modddella
Akurat co do wygody to się zbytnio nie przejmuję, bo bardzo czesto chodze w bardzo wysokim obuwiu ( 13 cm nie jest to dla mnie coś nowego ) jednak boje się o opinie innych, rozumiem na impreze taka wysokość nie robi wrażenia jednak studniówka to jednak impreza 'szkolna'...wiec sama nie wiem...

Gość modddella
z tej samej firmy? bo zalezy mi tez, na tym iz kupujac tak wysokie buty byly wygodne...akurat z bronx mialam juz botki (rowniez wysokich na 14 cm) ktore byly bardzo wygodne i dobrze wyważone..mysle wiec ze na tch tz sie nie zawiodę..

Gość ja bym radziła raczej przygłoś
Modello, a ile masz wzrostu, że tak z ciekawości zapytam? :)

A skąd mogę wiedzieć ;) Może materiały są gorsze,czy coś, ale czy to istotne, skoro to buty na raz? Chyba, że będziesz je później sporo nosić, w przeciwnym wypadku wg mnie nie sa warte swojej ceny

Gość rgedredrfgdrfg
jesli cie na nie stac to te z odkrytymi noskami sa fajniejsze.. dobierz do tego jakas stonowana sukienke zebys nie wygladala 'dziwkarko' i bedzie gites ;) nie macie juz tych 15 lat zeby az tak szokowalo takie obuwie u was ;) niby jeszcze dzieci ale mysle ze to przejdzie... mimo to mysle ze szybko zmienisz je na nizsze;)

Gość ja bym radziła raczej przygłoś
(buty podobają mi się średnio, za tą cenę można dostać ładniejsze, ale Bronx to ceniona przeze mnie firma - robią buty porządnej jakości, dobrze wyważone, tylko trzeba uważać z rozmiarówką. w odpowiednim zestawieniu, w którym zagrają główną rolę, mają szansę wyglądać ciekawie).

Gość modddella
Tez wydają mi się ładniejsze, ponieważ, platforma w tamtych jest zbyt duża jak na długość szpilki...słabo xachowaane proporcje wg. mnie;) Sukienkę mam całkiem stonowaną, dlatego myślałam by zaszaleć z butami.. Wzrostu mam 162 cm, także po założeniu nie będę jeszcze byt wysoka:)

Gość modddella
mi też się szerze bardziej podobają 'moje' m.in ze względu, że tamte jakoś słabo wygladają mi pog wzgledem proporcji..platforma zbyt gruba do wysokosci szpilki.. Sukienkę mam całkiem stonowaną, może nie dokońca, jednak myślę, że jak dziwka wyglądac nie będę ... chciałam dlatego zaszaleć z butami wzrost też mysle, że mam odpowiedni, ze wzgędu na to, iż mam 162 cm także po założeniu nie będe jeszcze zbyt wysoka:)