Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomarańcza.

Problem z pęcherzem rozwiązany.

Polecane posty

Gość jak tego dokonałaś
?????????????????

Meczyłam sie okropnie. Równo co godzine biegłam do łazienki sikać. Doszło do tego że przestałam pić. Ale około 2 tygodnie temu zaczełam pic dużo coca-coli, 2 litry chyba wypiłam, później wypiłam całe wino i zjadłam ze 2 kg mandarynek i innych cytrusów. To wszystko w ciagu dwóch dni. I teraz pytanie.. czy pomogła mi cola? cytrusy? czy wino? Wino piłam nie raz i podejrzewam że to nie to.. Cytrusy równiez jem dość często A coli nigdy nie piłam więcej niż 0,5 litra na rok haha.. teraz biegam do łazienki 2 razy w ciągu dnia i pic mi sie chce co chwile :) Spróbujcie

moje gratulacje - ten zestaw łącznie pomógł ci oczyścić organizm, ale powinnaś jeszcze jakiś czas stosować np UROSEPT

Gość MUSZĘ TEŻ WYPRÓBOWAC

Gość MUSZĘ TEŻ WYPRÓBOWAC
a problem z pęcherzem mam i to ogromny:oCo kilkanście minu latam sikać,jak gdzieś wychodzę to NIC nie piję aby nie szukac potem wc:9W nocy tez co chwilę wstaja siku,w sumie budzę sie nieywpsana bo co to za taki przerywany co chwilę sen:o

Gość jutro idę po colę

Gość Ploski kloski
Haha, niezłe. Teoretycznie cola też pomaga na zaburzenia jelitowe, zatrucia (taka wygazowana), może to ten zabójczy kwas fosforowy? ;) Ja miałam problem z wiecznymi zapaleniami pęcherza, ale w sumie juz jest nieźle. Polecam też branie prewencyjnie Pro Uro, żurawina bardzo pomaga.

Gość potwierdzam to
to prawda,że pomaga(przynajmniej u mnie) i na pęcherz i na kłopoty żołądkowo-jelitowe;)No i mnie zajebiście ona smakuje:P Owszem ważny jest umiar ale jak ktoś lubi colę lub pepsi to niech pije! Oczywiście,że nie litrami w rozsądnych ale raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodz;)No i wazne jest aby pić normalną colę,słodzoną cukrem a nie lighty ze słodzikami bo aspartam to straszny syf:o

Gość yeahhhkochane kolezanki
najlepiej pomagaja wlasnie kwasne soki zurawina,porzeczka czarna !!:)ale te prawdziwe100%

Gość upupupup.