Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomarańcza.

Chce mieć dziecko.

Polecane posty

Gość oriananana
widzę Pomarańcza. że jesteśmy na razie dwie :-)

Ja w zasadzie to musze zrobic test. Nie wiem czy faktycznie czuje że coś jest inaczej ze mną czy sobie to wymyślam :)

Gość MartaPska
Oby sie udalo :) Ja tez obecnie jestem w ciazy i nie sadze zeby kilka kilogramow wiecej bylo problemem.Ciaza to cudowny stan...Zycze Ci z calego serca zeby sie udalo :)

Gość oriananana
ja test będę robić około 10 stycznia. mam nadzieję, że wyjdzie pozytywny. szkoda, że to nie takie proste zajść w ciążę...

Gość oriananana
MartaPska gratuluje!

Gość MartaPska
Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc!!Mam nadzieje ze niedlugo Ty dolaczysz do grona przyszlych mam :) Nie zapomnij sie pochwalic!!Trzymam kciuki :)

Gość ahtk
Zapraszamy do nowego forum!!! www.dzieciaczki.wxv.pl

"Są teściowie którzy w razie czego zaopiekują się dzeckiem podczas gdy ja bede mogła pracować" teściowie już odchowali twojego męża i nie mają obowiązku się zajmować twoim dzieckiem :classic_cool:

Gość oriananana
moi rodzice i teściowie raczej się nie zaopiekują wnusiem lub wnuczką ale zawsze można wziąć urlop wychowawczy... a pochwalę się na pewno jeśli tylko wyjdą dwie kreseczki :-)

Gość oriananana
MartaPska rozumiem, że to dopiero początek ciąży?

ja tez mam 25 lat i tez niedlugo bedzie starali sie o dziecko:)

Gość dqwjqwof
Teściowa siedzi w domu cały dzień. to że siedzi w domu cały dzień, nie znaczy, że chce się jej wszystko przy dziecku robić :O

Nie będę chcieć dziecka. Lubię swoje ciało i na pewno nie chcę być wielorybem :D Mimo wszystko.. życzę powodzenia , mało uciążliwych objawów ciąży, mało bólu przy porodzie (to jest akurat mało prawdopodobne), żebyście nadal były atrakcyjne dla swoich partnerów (to też wątpliwe) i dużo czasu dla siebie (nieosiągalne).. mimo wszystko.. szczęścia :) :classic_cool:

Gość zenada z ciebie
cux wybacz ,ale przy wadze 48kg:O to ty chyba tylko dla psa jestes atrakcyjna:O

Tajemnicza Dama - w bolu tez jest piekno. Kult zycia przyjemnego i latwego mnie nie kusi. - moj Narzeczony pragnie dziecka chyba nawet bardziej niz ja:) i to jest piekne. - atrakcyjnosc - nie potrzebuje podobac sie innym, zeby czuc sie szczesliwa. Nikogo nie potepiam. Kazdy z nas jest inny i dopoki nie szkodzi innym - niech mysli, robi co chce:)

Jak w bólu jest piękno, to ja wymiękam :O Dla Twojego partnera będzie ważniejsze dziecko, niż Ty.. Przykro mi, że jesteście tak zaślepione :( Wasze życie...

Przeciez przez pierwze 2 lata zamierzam w domu przy dziecku siedzieć a dopiero później do pracy. Zreszta znam swoją tesciową :) :P

Dołączam do Was:) Ja też bardzo pragne dziecka, z mężem zaczynamy starania od maja, ale ja już bym mogła wcześniej, a od maja dopiero bo jeszcze chcemy na wycieczke gdzieś do grecji albo na teneryfe jechać. Poza tym to za 2 dni mam dostać okres, ale jakoś dziwnie się czuję i jestem ciekawa czy dostane. Szansa na dziecko niewielka, bo kochaliśmy się bez zabezpieczenia jakieś 3 dni po zakończeniu miesiączki( trwała 5) i szanse nikłe bo od 4 miesięcy już sie tak kochamy i nic, no ale czas pokaże.

Gość oriananana
witam timkę i emti :-) fajnie, że grono nam się powiększa. Tajemnicza Damo nigdy nie mów nigdy... zresztą znam wiele kobiet które po ciąży wróciły do formy bez problemu. Nie sądzę żebym stała się po porodzie dla mojego partnera nieatrakcyjna. Widział już wiele i jakoś ciągle jesteśmy razem... zresztą dla mnie ciało nie jest najważniejsze. Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny! Życzę dwóch kreseczek w 2010!

Gość bas bas 24
czesc dziewczyny ja tez chcialabym miec juz dzidzie , staramy sie zmezem juz 5 miesiecy :) .

Gość bas bas 24
zycze wam szczesliwego nowego roku , aby wasze marzenia sie spelnily :)

Gość bas bas 24
jak niechcesz miec dzieci to zabezpieczaj sie.

Gość bas bas 24
bralam przez jakis czas tabletki anty i niewpadlam, ale zani zaczelam brac mialam 2 sytuacje ze prezerwatywa pekla na drugi dzien poszlam do lekarza i dostalam 2 tabletki.mialam wtedy 19 lat

Gość bas bas 24
ale teras czasami mysle z jednej strony jakbym wtedy wpadla to niemialabym moze teras problemow z zajsciem w ciaze :( a z drugiej strony moze to ilepiej ze wzielam te tabl