Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyżwy figurowe

jazda na łyżwach

Polecane posty

Gość łyżwy figurowe

umie ktoś? lubicie? jedździć na łyżwach

Gość stylowa
ja uwielbiam:)

Gość bvvc
Ani razu nie upadłam po ząłożeniu łyżew po raz pierwszy na nogi ale moze wczesniej jezdziłas na wrotkach . To było ci łatwiej

Ja nigdy nie jeździłam na niczym i też myślałam, że łyżwy to coś mega trudnego. A to bardzo fajne i dość proste, a jestem łamagą... Bez porównania trudniejsze są dla mnie narty... Choć myślałam odwrotnie. Nie jestem w stanie przejechać nawet metra na nartach :( A w tym roku znów mnie to czeka... :(

Gość bvvc
jak ktos jeszdził na rolkach to na pewno na łyzwach bedzie łatwiej

Gość bvvc
to zalezy w jakim wieku zaczynasz nauke . Najlatwiej ucza sie dzieci .

Gość łyżwy figurowe
nienawidzę łyżew.W dzieciństwie lubiłam jak nie wiem co a potem chwaliłam się chłopkakowi że ummiem jedźić w tattym roku zabarał mnie na lodowisko i wypierdalałm się za każdym razem ajk tylko weszłam na lud

Gość stylowa
hmm,łyżwy,strasznie sentymentalny temat dla mnie-na lodowisku poznałam mojego męża,było to wiele lat wstecz i do tej pory jeździmy. Polecam:)

Gość stylowa
dzieci się szybko uczą,moja córeczka weszła na lód ,a jeszcze z chodzeniem problem miała,a na lodowisku czadu dawała,wszyscy mówili,że musi to mieć we krwi-tak nieskromnie to po rodzicach to ma:D

Gość lllllllllllssssssssssssssfr
Jak kupiłam łyżwy to mama mało mnie nie zabiła ze złośćigadała że nie mam talentu i pieniądze marnuje mówie wam za łyżwy była u mnie w domu wojna domowa matka do mnie że bogaczka ze mnie i takie tam o pieniądzach

Gość ale was popierdoliło zdrowoxxx
ludzie weśta się do porządnej pracy a nie marnuje cenny czas . normalnei nie rozumiem tego jak tak można sie lenić ja łyżwy to tylko raz w życiu na szkolnej wycieczce widziałam czy wy wiecie ile na wsi [przy świniach i krowach jest roboty jak trzeba od rana gnój wąchać? nie wiecie bo wy jesteście mieszczuchy bogate którzy tylko czas marnują jak aktory je=akieś na przyjemnościach.tak wam powiem chciałam zostać baletnica i matka mnie ten [omysł z głowy wybiła słaowami że to nie uczciwe i niegodne kobiety zajęcie jak wezmę się do porządnej pracy to będę szczęśliwa.jak buy kto z was przyjechał do mmnie na więś to by tylko za obore latał rzygać bo by smodu gnoju i świń nie wytrzymał.weśta sie do roboty ludzie i nie m,arnujta cennego czasu

lubię...umiem...czekam az lód grubszy bedzie na jeziorze..i jaaazda:classic_cool:🖐️

Gość iouuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jkolllllllllllllllllllllllllllllllk