Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greregebbbbb

wczoraj usunęłam ciąze. dzinie sie czuje

Polecane posty

Gość tak nie tak nie
a co na to ojciec dziecka?

Gość greregebbbbb
jussaa dokladnie juz usunelam, wiec jak jestpieklo to napewno wyladuje na rozzazonej patelni a diabelki beda mnie dziugac widlami :) brr juz sie boje normalnie

Gość kluskaaa_
uwielbiam ten brak logicznego myslenia u przeciwnikow aborcji:D Niby sa przeciwko ale z drugiej strony od razu rzucaja haslem "szkoda ze ciebie nie wyskrobali". Nie wiem, to ta kosciolkowa propaganda tak mozg lasuje ze sami nie wiedza czy sa za czy przeciw????

Gość greregebbbbb
razem podjelismy taka decyzje. za wczesnie dla nas poprostu. obydoje dziennie studiujemy, mamy najwyzsze srednie na roku! otrzymujemy wysokie stypendia. szykuje sie na 3 miesiace na wymiane do niemiec poleciec, wiec widzicie ze dziecko wszystko by pokrzyzowalo!

to zalosne:-o Jestes pusta i nieobliczalna osoba :-o Kiedys to sie przeciwko Tobie obroci, mam nadzieje,ze juz nigdy nie bedziesz mogla miec dzieci!🖐️

Gość greregebbbbb
razem podjelismy taka decyzje. za wczesnie dla nas poprostu. obydoje dziennie studiujemy, mamy najwyzsze srednie na roku! otrzymujemy wysokie stypendia. szykuje sie na 3 miesiace na wymiane do niemiec poleciec, wiec widzicie ze dziecko wszystko by pokrzyzowalo!

Gość jak autorko
powiesz swoim dzieciom kiedys,ze mogly miec rodzenstwo ???

Gość greregebbbbb

Gość greregebbbbb

Gość Melin
Sory, ale kto tu okazuje brak zdecydowania? :-| Ci, którzy gadają, że 'szkoda, że ciebie nie wyskrobali' to są catolics light. Prawdziwym katolikiem wstrząśnie aborcja, ale przełknie to, pocieszy się, że to nienarodzone dziecko trafi do nieba i będzie dalej żyć w nadziei, że nieodpowiedzialna matka w końcu zda sobie sprawę, co zrobiła.

Gość jak autorko
powiesz kiedys swojemu dziecku,ze moglo miec rodzenstwo........?

Nie jestem zwolenniczką aborcji, ale też rozumiem, że czasami kobieta nie ma wyboru. Sama jednak nigdy tego bym nie zrobiła, a zwłaszcza po tym, jak straciłam upragnioną ciążę. Nie rozumiem tylko po co się tak afiszować. Skoro autorka agresywnie odpisuje innym i nie czuje się winna, to po co pisze o tej pustce i wypluciu? Chyba po to, żeby zrobić zamieszanie na forum.

Moim zdaniem jest to każdego indywidualna sprawa, chociaż sama nie odważyłabym się nigdy...pewnie zżarły by mnie wyrzuty sumienia.

Gość greregebbbbb
1 kaloria a gdzie ja agresywnie odpisuje? jsli tak uwazasz to nie konwersuj ze mna. jaki problem?

Gość szalenie zajeta
niemam nic przeciwko ,sa sytuacje ze tak bedzie lepiej .JAjednak niewiem czy dala bym potem rade,dla mnie to jest mega przerzycie:)

Gość greregebbbbb
bahor do piachu poszedl odrazu po co mial sie tu paletac po tej ziemi , jestem dumna z siebie ze zabilam tego benkarta

Gość greregebbbbb
pójdę sie jednak połozyc troche. jak nie usne to tu wróce ale wlacze sobie moze jakis fil, moze chlopaki nie placza- moj ulubiony :) narazie wszystkim

Gość opopop111
Miłego oglądania telewizji - proponuję obejrzeć sobie jakąś aborcję

Gość usuniety mleczak
boże niektóre to są żałosne. napisać to można tylko to ze się starasz o dziecko lub masz wzdęcia w ciąży...Ja pierdole....

Gość kacha31krakow
ja tez bym nie dala rade usunąc sama zaszlam w ciąze 13 lat temu mialam wtedy 17lat i dalismy sobie radę choc było cięzko -teraz spodziewam się drugiego dziecka to będzie dziewczynka i jestem bardzo szczesliwa.i niewyobrazam sobie zycia bez mojego 13-letniego juz syna.

Gość opopop111
ja ogladałam jak mi i grillowi abortowali mózg...A klac nadal umie! ha!

Gość jussaa
"Kiedys to sie przeciwko Tobie obroci, mam nadzieje,ze juz nigdy nie bedziesz mogla miec dzieci!" hahaha wiedzma jakaś cz co? ach ten "prawdziwy " katolicyzm i miłość do bliżniego,przebaczanie i inne pierdy z Biblii... czy ty ja w ogóle czytałaś dziewczyno?

Gość greregebbbbb
opopop111 nie dzieki, naogladalam sie fimikow z aborcja az za duzo przed zabiegiem. bo chcialm wiedziec jak to przebiegnie. i uwierz mi straczy jak narzie

Gość szalenie zajeta
sledzac sposob w jaki o tym piszesz ,masz racje dobrze zrobilas.niesadze abys kiedys byla dobra matka:(

Gość greregebbbbb
jussa no wlasnie, te teksty sa rodem z katolickich ust :) pieknie, ban bog ktorego wyznawca sie deklaruja napewno sie cieszy w niebie jak to slyszy.

Gość Melin
Weź jussa nie obrażaj mojej religii. Widocznie jeszcze niektórzy nie dojrzali do niej, że piszą to, co przytoczyłaś w swoim poście ;x Bierz człowieka indywidualnie, a nie czepiaj się od razu chrześcijaństwa.

Gość opopop111
ciebie za to błogosławi pewnie!

Gość kamil-to ja
no widzisz-piszesz o nas-"kluskaaa_"-takie idiotyzmy a sama masz tyle rozumu co za 5 groszy.Jezeli ktos ci pisze ze szkoda ze ciebie nie wyskrobali-to chce ci dac do zrozumienia wiele spraw.najwidoczniej w stosunku do zwolennikow zabijania dzieci nie mozna stosowac inteligentnych sformulowan.Nic dziwnego tez ze nie rozumiecie czym tak naprawde jest zabojstwo dziecka przez wlasna matke-w jej wlasnym ciele.

Gość jussaa
Melin- pisałam do autorki tych słów a nie do ciebie.

Gość jestem ciekawa czy
stypendium przeznaczylas na aborcje