Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greregebbbbb

wczoraj usunęłam ciąze. dzinie sie czuje

Polecane posty

Gość dominikzet
według mnie już masz wyrzuty sumienia na pewno nigdy o tym nie zapomnisz możesz już nigdy nie mieć dzieci i co wtedy ?

Gość do tej chorej ....
"Mam nadzieje,ze zniszcza Cie wyrzuty sumienia, kiedys za to zaplacisz" spier -da -laj z tego topiku, bo o twoje chore zyczenia nikt cie nie prosi

Gość kamillll sdsd
kamil-to ja hahaha dobre dobre, zabostwo dziecka przez matke w jej wlasnym ciele hahah , no nie moge, sikam, mocz nigawkami mi leci ahaha mamusia zabila dziecko SWOJE a kamilek rozpacza haah wez bo sie jeszcze zesram z ciebie katolu haha

Gość szkode ze ciebie nie wyskrobal
i co czuło "dziecko" to często jedyne argumenty przeciwników.A jak później pojawi się post "nie mam za co utrzymać rodziny i proszę o pomoc" to wiadomo jakie sa odpowiedzi:/

Gość greregebbbbb
nie, nie stypenium w pelnej sumie przelewane jest na moje konto i nie wyplacam z niego zadnej kwoty , niech rozsna procenty :)

Gość Melin
Wiem, że do niej pisałaś, ale skąd wiesz, czy ona wyznaje jakąś wiarę czy jest ateistką? Poza tym ja nie umiem patrzeć obojętnie, jak ktoś obraża coś, co jest dla mnie bardzo ważne. Może i naskoczyłam zbytnio, ale nie rozumiem takiego mieszania spraw. Jestem z natury człowiekiem, który stara się być tolerancyjnym albo przynajmniej akceptującym pewne rzeczy, więc ubolewam nad tym, że inni nie potrafią powstrzymać się od złośliwych uwag.

Gość greregebbbbb
odpowiedzi sa takie potem: bylo se dziecka nie robic itd :) i kolo sie zamyka , ludziom nigdy nie dogodzisz, jak nie z tej to z drugiej strony probuja ci dokopac,

Gość kluskaaa_
kamil-to ja: tak sobie tlumacz:D Sensu w tym jest tyle ile w zdaniu "smierc samobojcom", ale widze ze twoja logika tez kuleje.

Gość kamillll sdsd
Melin idz wycaluj swojego jezuska po nuziach napewno miejscowke z najlepszym widokiem na ziemie ci zalatwi, popierdolona katoliczko,

Gość autorko009988
trudno stalo sie, mialas swoje powody, moim zdaniem takie forum to beznadziejne miejsce na swoje przemyslenia, bo spotkasz niewieliu ktorzy wczuliby sie w twoja sytuacje nie jestem za aborcja, ale zadna zalosna kobieta nie ma prawa cie oceniac czy bedziesz zalowac czy nie, to sie okaze, moim zdaniem nie- i nie daj sobie wmowic ze polenilas blad, tak bylo w tym momencie twojego zycia trzeba i koniec nie mysl o tym za duzo - to podstawa

Gość kamil-to ja
Usuniecie ciazy-czyli de facto-zabojstwo dziecka nienarodzonego -nie jest ani prywatna ani indywidualna niczyja sprawa.Ja nie moge sie wprost nadziwic temu ze sa ,istnieja na swiecie ludzie ktorzy nie potrafia pojac tak prostej sprawy.To nie jest twoje zycie(jedna z druga)-to jest SUWERENNy,NOWY,ODREBNY czlowiek-taki jak ty,czy ja.Nowe zycie,ktoremu nalerzy sie ochrona prawna od samego poczecia az do naturalnej smierci. Ktoras tam narzeka ze przeciwnik aborcji powiedzial mjej -"szkoda ze cei nie wyskrobali".Nie rozumiesz ze to ma tobie dac do myslenia?Ma tobie pokazac czym jest aborcja.Jestes dorosla-gdyby cie usunieto-nie dozyla bys doroslosci.Wiec popatrz-kogo sie tak naprawde usuwa,eliminuje z zycia.Uwazasz ze masz prawo do decydowania kto ma zyc a kto nie?

Gość dominikzet
jeżeli twój ostatni wpis to nie podszyw to jesteś materialistką zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa jeżeli ktoś uprawia seks to dlaczego nie myśli o konsekwencjach !

Gość kamillll sdsd
tak tak kamilku tylko ten suwerenny czlowiek cy jak to nazywasz potrzebuje lona matki zeby sie rozwinac czyz nie? wiec jaki to czlowiek taki jak ja czy ty? co madralo? kurnna znowu sikam z ciebie

Gość kamil-to ja
*nalezy

Gość Melin
No cóż, kamilku, wolność słowa istnieje, więc używaj wulgaryzmów i okazuj brak kultury, bo jak widać to sobie cenisz najbardziej. Mnie nie uda ci się sprowokować :)

Gość kamil-to ja
tak sie sklada ze ta droga kazdy z nas przychodzi na ten swiat.Co ma jednak wspolnego ten fakt z tym -o czym ja pisalem?

Gość Melin
Post był do sdsd

Gość greregebbbbb
to ze nie wyplacam pieniedzy z konta uwazasz ze jestem materialistka? a mozesz jasniej? dysusja sie rozija tylko na niezbyt mily tor schodzi. :(

Gość kamil-to ja
gdzie u mnie widzisz jakies wulgaryzmy?Prawda jest wulgaryzmem?Widocznie wedlug twojego swiatopogladu.

Gość to normalnei tylko teraz
teraz musisz odpoczywac, przespac - chyba jest dobrze. ja tam jestem za aborcja w pewnych przypadkach, a skoro podjelas taka a nie inna decyzje, mialas do tego prawo, Ty, a nie nikt inny!! i nikt nie ma prawa Ciebie potepiac, ja jestem w stanie Ciebie zrozumiec, a te pseudo katoliki, niech ida do kosciola i sie pomodla?, ale watpie czy potrafia, bo jak widac, to tylko wyzywac i oceniac potrafia:O Trzymaj sie cieplo autorko, mysle, ze czas swoje zrobi :)

Gość greregebbbbb
do Melin a czy tu ktoś z Toba wogóle dyskutuje ze masz sie niby nie dac sprowokowac? :) takie male moje spostrzerzenie

Gość pieprzenie w bambus
jakby ja usuneli to by jej nie bylo, nie zastanawialaby sie, nie mialaby zadnych problemow. mozesz tez kamilku rozpaczac nad kazda swoja polucja, z tych plemniczkow tez mogloby powstac nowe zycie. Idz lepiej poczytaj cos poza biblia, moze dzieki temu przestaniesz chocby robic zenujace bleby stylistyczne i ortograficzne, bo na to ze ci sie horyzonty poszerza zbytnio nie licze

Gość kamil-to ja
Wybor,swoboda decyzji siega tego momentu przed aktem milosnym.Wtedy decydujesz suwerennie-czy to zrobisz czy tez nie.Jednak gdy sie juz zdecydujesz i dojdzie do zaplpodnienia-sytuacja staje sie diametralnie inna.Oto w twoim lonie stal sie cud.tam rosnie CZLOWIEK.

Mam pytanie do autorki-czemu usunales dziecko,ile masz lat? mam nadzieje,ze odpowiesz,przeciez i tak jestes anonimowa. swoja drogą nie potępiam Cie tylko zastanawia mnie co Cie zmusilo,zeby usunac ciaze.

Gość kamil-to ja
Tak,tak.A y nad miesiaczka.Bo moje plemniki sa takimi samymi komorkami jak twoja krew.Widzisz jakimi pokretnymi absurdami sie poslugujecie.Moze mam tez rozpaczac nad kazdym skaleczeniem z lat dziecinnych bo duzo komorek krwi stracilem.

Gość dominikzet
w dzisiejszych czasach dla wielu liczy się kasa, kariera a dom, rodzina i dziecko jest na końcu wielu ludziom jest ciężko w obecnych czasach a jednak nie usuwają ciąż a co powiesz o 17 latkach które rodzą dzieci ? te dopiero mają problem a jednak nie usuwają ciąży widać dla ciebie liczy się kariera i pieniądze takie mam odczucie nie chcąc ci ubliżyć

Gość greregebbbbb
22 LATA I MAMY JUZ MALUTKA CORECZKE.

Gość MartaPska
Zal czytac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oliks345
jak możecie pisać że nie jest morderczynią? to tak jakby zabiła swoją własną matkę, siostrę czy przyjaciółkę... jak można zrobić coś takiego nowemu istnieniu, cudowi.. dziecko to CUD nawet nie wiesz jak ogromny... Dziwię się wszystkim tym, którzy teraz ją pocieszacie. To ZABÓJSTWO.