Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowata222

Czy taki facet waszym zdaniem jest normalny?Potraktował mnie okropnie a teraz..

Polecane posty

Gość pechowata222

Spotykalam sie z facetem to bylo coś wlaśnie to przez dluzszy czas potem wszystko uległo zmianie i zaczelo sie psuc.Dochodzilo do klotni,olewal mnie,nie odpisywal,traktowal mnie lekcewazaco i mial gdzies,probowalam to naprawic za w końcu napisał mi że jak byl ze mną to byl a jak sie nie widzielismy to imprezowal,że sypial z wieloma laskami i i tak teraz nie m,ozemy być razem(nie wiadomo czemu) i zebym mu dala spokój wiec ja urwalam kontakt,skasowalam nr a on po 3dniach napisał jakby nigdy nic co słychać i pisze mi smsy co kilka dni co u niego,opisuje gdzie jest i co robi i napisal nawet ze jeżdzi na tą samą dyskotekę gdzie ja jeżdze mimoi że tam nie bywał!Dzieli nas bardzo duża odległość,on stracił robotę i od tamtej pory sie zjebało ale czegoś tu nie rozumiem?Co o nim sądzicie-szczerze?

Gość ejejejejejej

Gość pechowata222

Gość MROFECZKAA
olej go nie odpisuj na smsy, dupek z niego i tyle

Gość ffgchccxhcvchfh
No właśnie nie wiem, mnie raz facet potraktował lekceważąco, skończyliśmy znajomośc a teraz chce sie znów spotykać. Ten mój chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobił. Nie wiem czy udawać że mnie nie uraził, i być miła. Wiem że jak facetowi wygarnąć wszystko to on ucieka, zamiast spokojnie zareagować. Ale dla mnie nie będzie już tak jak dawniej... Żeby chociaż sobie uświadomił co zrobił nie tak.

Gość pechowata222
no właśnie i sama nie wiem o co temu Panu biega najpierw pisze daj mi spokój i nie pisz do mnie a po kilku dniach mojego milczenia on nagle z wielkim zaskoczniem i jakby nic sie nie stało co u Ciebie słychać...on albo ćpa albo ma amnezję;\\\

Gość lskdfjvjbjm