Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawww

Co sadzicie? kochała sie ze mną w swieta a teraz na sylwestra pojechała z innym!

Polecane posty

No nie ma za co ;) ja tam nie wiem, jaka ona jest, ale po tym co piszesz to nie jest ona zbyt dojrzała :)) mówię zupełnie obiektywnie.. hm, ja sobie nie wyobrażam pójść do łóżka z facetem, którego mam zamiar potem olac i którego nie kocham. sex to dla mnie nie tylko fizyczność, ale coś bardziej głębszego.

Gość dawww
wiesz co mówiła ze mnie kocha ale jak mozna kochac kogos i kochać sie z nim a pózniej za za 3 dni jechac z kimś innym na sywlestra to chyba tylko o niej swiadczy. Ale to juz nie moj problem :-)

Gość dawww
dziękuje. Wzajemnie.

Gość jacobs
Uważaj ,o jak zajdzie w ciąże to może nie wiedzieć kto jest ojcem dziecka.

Gość brunia
no dokladnie.i co wtedy bedzie jak sie okaze ze jestes ojcem?

Gość xgfhsg
hahahahaha a jakby tak się facet zachował to by było ,,a czego się spodziewałaś i tak się mu znudzisz'' :D niech sobie dziewczyna używa faceci moga a kobiety nie:)

Gość Tak naprawdę to...
Co za zdzira!! :( Nie lubię takich osób :/ Żebyś czasem do niej nie wrócił bo będziesz skończonym kretynem..

Gość Zaczarowana77
Niewiem czy dobrze zrozumialam ze jestescie razem 4 lata a ona wywinela ci taki numer i pojechala ze swoim bylym na sylwestra?????????????????jesli tak to brak mi slow poprostu olej ja, jej wiek juz do czegos powinien ja zobowiazywac bo to nie jest glupia nastolatka tylko dorosla kobieta.Widac ze nie zasluguje na normalnego faceta wiec daj sobie spokoj i olej ja a to najbardziej boli.

Gość dawiddd..
Chcesz się dowiedzieć jak to jest, gdy ludzie zarabiają na Ciebie ? Ja wolę zarobić 1% dzięki 100 ludziom, niż 100% sam. Im szybciej zaczniesz z nami współpracować - tym więcej zarobisz ! Darmowy kurs: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Współpracuj z firmą, która nie boi się kryzysu, oferuje przedmioty, których używa każdy z nas. Możesz kupować je 43% taniej. Zarabiaj na sprzedaży lub budowaniu struktury.

Gość dawww
Zaczarowana77 wiesz co jak było ona była z nim i pozniej twierdziła ze nie jest z nim a mozna tak powiedziec ze miała cały czas kontakt z nim była z nim na weselu i na imprezach rodzinnych a ona była jest z nim przez 6 lat to wiesz a ja z nią spotykałem sie od 4 moze 5 lat

Gość dawww
Ja byłem z nią tak że u niej w domu nie wiedzieli o tym za bardzo że ze mną sie spotyka i to trwało ponad 4 lata a z tamtym mowiła ze nie jest ale jak wynika to chyba była skoro pojwchała teraz z nim na sylwestra.

Gość dawww
to było tak ze ja spotykałem sie z nia ponad 4 lata a ona chyba z nim cały czas była chociaz twierdziła ze nie jest z nim.

Gość miła jak zawsze
skoro wiedziałeś że ona się spotyka z tobą a z nim chodzi na imprezy to obaj jesteście siebie warci:)

Gość dawww
To było tak ze ja sie z nią spotykałem ponad 4 lata a ona chyba była z tamtym cały czas bo chodziła z nim na rózne wesela i takie tam imperzy. a twierdziła ze nie jest z nim.

Gość Zaczarowana77
No to niezla kretaczka z tej dziewczyny.Daj sobie spokoj z nia bo nigdy sie nie uwolnisz od jej wybrykow a kiedys nalezaloby wkoncu byc pewnym tej drugiej osoby i zaufac.Mysle ze jak zobaczy ciebie z inna dziewczyna to serce ja zaboli ale nie daj sie zwiesc jej tlumaczeniom bo bedzie ciebie zawsze juz oszukiwala a nie na tym chyba zycie polega.

Gość dawww
miła jak zawsze wiesz co moze masz racje chociaz ja za każdym razem wirzyłem że bedzie inaczej skoro mowiła i wciskała mi kity i bajki a póxniej znow było inaczej i ja postanowiłem to zmienic i mowiłem ze tak dalej byc nie moze ze normalnie jestesmy ze soba albo wcale. moze ona bardziej mi zryła mózg. ale teraz juz wiem ze nie zycze sobie zeby do mnie zadzwoiła lub napisała zreszta jej tak napisałem chociaz wiem że za jakiś czas sie odezwie i boje sie ze jej powiem ze jest sz..............

Gość dawww
Zaczarowana77 Wiesz co jak sie z nią wtedy widziałem to ona mi powiedziała ze wie ze ten jej nniby były chociaz teraz w to nie wierze ze ma dziewczyne to chciała zeby miec jego teraz a do mnie sie odezwie za tydzień dwa i sobie mysli ze bedzie znow tak jak było. ale nie dam sie poprostu juz myslałem nad tym ze jezeli cos napisze nawet nie przeczytam smsa tylko zaraz skasuje a jesli bedzie pisała cały czas to jej napisze ze nie pisz bo nawet nie czytam twoich smsów tylko kasuje.

Gość miła jak zawsze
dawww daj sobie z nią spokój tylko skoro tak byłeś nią oczarowany to uważaj aby do niej nie powrócić jeśli zaleje się przed toba łzami

Gość dawww
heee pewnie napisze ze jest w Ciąży ale to mnie juz nie rusza jej smsy o ciązy i innych pierdołach jej wymysleniach jak tak napisze to albo powie to tpowiem jej ze jek sie urodzi to sie zrobi testy chociaż jego bardziej wkręci ze jest ojcem a to i tak w późniejszym czasie za kilka lat wyjdzie . zreszta wtedy to ja juz bede miał swoja rodzine i mnie juz to tymbardziej nie ebdzie interesowało. bo juz mnie to nie interesuje taka osoba.

Gość dawww
miła jak zawsze wiesz masz racje bo bedzie scenariusz który juz znam za jakiś czas sie odezwie i bedzie wymyślała różne rzeczy i nawet moze płakać chociaż ja nie wierze w nic takiej osobie juz bo jak mozna z kims sie kochac i mowic ze sie kocha i płacze sie a za 3 dni jechać z kimś innym na sylwestra.

Gość miła jak zawsze
Czytając twoje wypowiedzi miałam cię za kolejnego idiotę który ma urażone ego ale po większej ilości twoich postów wydaje mi się że porządny z ciebie facet i szkoda twojego zycia na taką. Skoro ona potrafiła kochac się z toba a za tydzień z innym (nie wykluczajmy tego że pewnie w sylwestra tak sobie umili czas) to daj sobie spokój i nie daj się przebłagać.Co do ciąży też jest na to sposób.Zawsze mozna po porodzie zrobic badania:)

Gość Zaczarowana77
Widze ze przelala sie czara goryczy ale zastanawia mnie jeden fakt dlaczego obaj dajecie sie tak wkrecac i oszukiwac?????????moze warto by bylo pogadac z tym drugim i wyjasnic sobie pewne sprawy a potem sie odkrecic i odejsc. Jedno jest napewno jasne ze ta dziewczyna ie zasluguje nawet na miano dziewczyny bo tak postepuja szmaty do wycierana podlogi.Sorry za slownictwo ale jakos nic innego mi tu nie pasowalo.Olej ja i znajdz kogos wartego siebie a ona no coz juz i tak jest stara panna wiec jak tak dalej porobi to jest szansa ze nia do konca zycia zostanie.

Gość dawww
Zaczarowana77 Wiesz co najlepsze jest w tym że mało kto u niej wie ze sie ze mną spotykała a z tym jej byłym czy obecnym nie mam zamiaru rozmawiac bo on moze wie ze są cały czas razem tylko mnie takie kity wciskała. masz racje przelała sie czara goryczy woda sie wylała z dzbana i juz nie ma powrotu do takiej osoby. Tylko wiesz co wiem że ona predzej czy póxniej sie odezwie i bedzie wymyslała niestworzone rzeczy. teraz jak jej napisałem tego smsa ze nie zycze sobie zey pisała i dzwoniła to napisałem ze zycze jej wszystkiego najlepszego w nowym roku i z okazji urodzin pomsylności bo ma zaraz po nowym roku urodziny. napisałem zeby póxniej juz nie pisac i nie mieć z nią kontakty. mysle że dobrze zrobiłem bo po co pisac później życzenia na urodziny zeby miała pretekst do kontaktu.

Gość dawww
Zaczarowana77 Wiesz co najlepsze jest w tym że mało kto u niej wie ze sie ze mną spotykała a z tym jej byłym czy obecnym nie mam zamiaru rozmawiac bo on moze wie ze są cały czas razem tylko mnie takie kity wciskała. masz racje przelała sie czara goryczy woda sie wylała z dzbana i juz nie ma powrotu do takiej osoby. Tylko wiesz co wiem że ona predzej czy póxniej sie odezwie i bedzie wymyslała niestworzone rzeczy. teraz jak jej napisałem tego smsa ze nie zycze sobie zey pisała i dzwoniła to napisałem ze zycze jej wszystkiego najlepszego w nowym roku i z okazji urodzin pomsylności bo ma zaraz po nowym roku urodziny. napisałem zeby póxniej juz nie pisac i nie mieć z nią kontakty. mysle że dobrze zrobiłem bo po co pisac później życzenia na urodziny zeby miała pretekst do kontaktu.

Gość dawww

Gość dawww

Gość dawww
Zaczarowana77 Wiesz co najlepsze jest w tym że mało kto u niej wie ze sie ze mną spotykała a z tym jej byłym czy obecnym nie mam zamiaru rozmawiac bo on moze wie ze są cały czas razem tylko mnie takie kity wciskała. masz racje przelała sie czara goryczy woda sie wylała z dzbana i juz nie ma powrotu do takiej osoby. Tylko wiesz co wiem że ona predzej czy póxniej sie odezwie i bedzie wymyślała niestworzone rzeczy. teraz jak jej napisałem tego smsa ze nie zycze sobie zey pisała i dzwoniła to napisałem ze zycze jej wszystkiego najlepszego w nowym roku i z okazji urodzin pomsylności bo ma zaraz po nowym roku urodziny. napisałem żeby później juz nie pisac i nie mieć z nią kontakty. mysle że dobrze zrobiłem bo po co pisac później życzenia na urodziny zeby miała pretekst do kontaktu.

Gość dawww
Zaczarowana77 Wiesz co najlepsze jest w tym że mało kto u niej wie ze sie ze mną spotykała a z tym jej byłym czy obecnym nie mam zamiaru rozmawiac bo on może wie ze są cały czas razem tylko mnie takie kity wciskała. masz racje przelała sie czara goryczy woda sie wylała z dzbana i juz nie ma powrotu do takiej osoby. Tylko wiesz co wiem że ona predzej czy póxniej sie odezwie i bedzie wymyslała niestworzone rzeczy. teraz jak jej napisałem tego smsa ze nie zycze sobie zey pisała i dzwoniła to napisałem ze zycze jej wszystkiego najlepszego w nowym roku i z okazji urodzin pomsylności bo ma zaraz po nowym roku urodziny. napisałem zeby póxniej juz nie pisac i nie mieć z nią kontakty. mysle że dobrze zrobiłem bo po co pisac później życzenia na urodziny zeby miała pretekst do kontaktu.

Gość dawww