Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaa16

Czy pójść do NIEGO na sylwestra? Szybka odpowiedź.!

Polecane posty

Gość ja bym poszla
tez mam 16 lat ale jestem sama a chetnie poszlala bym z fajnym kolesiem w sylwera zwlaszcza gdyby nie bylo starych i wolna chata tylko dla nas, zazdroszcze ci ja bym chciala , mam w klasie fajnego qmpla ktury mi dal swoja fotke i jak siedze sama to sobie patrze na niego i sobie robie dobrze :) szkoda ze nie moge byc z nim na sylwera

Gość ja bym poszla
tez mam 16 lat ale jestem sama a chetnie poszlala bym z fajnym kolesiem w sylwera zwlaszcza gdyby nie bylo starych i wolna chata tylko dla nas, zazdroszcze ci ja bym chciala , mam w klasie fajnego qmpla ktury mi dal swoja fotke i jak siedze sama to sobie patrze na niego i sobie robie dobrze :) szkoda ze nie moge byc z nim na sylwera

Gość ja bym poszla

Gość Sandraaa16
Omg.. Coś z serwerem nie tak, myślałam ze nie ma postu i od nowa każdy pisałam ;/ Sorki.

Gość Sandraaa16
Tak, będzie mnie kochał całą noc. Tylko co potem..

Gość ogladam maraton
moze spedz z nim sylwestra,ale nie u niego w domu. bedziecie razem,ale nie wyjdziesz na latwa

Gość asonsi
zalamalam sie

Gość asonsi
16 lat? ostra imprez, wyjde pijana? dziewica nie jestem? o matko... owszem, tez kiedys mialam 16 lat (wbrew pozorom nie tak dawno) ale moi rodzice chyba mnie jakos kontrolowali. impreza w sylwestra? w porzadku. na noc na seks do kolesia? nie.

Gość Sandraaa16
Nieee.sama też wolałabym sam na sam ;D A zresztą co mi tam. Najwyżej będę żałować a taka okazja może już się nie powtórzyć.

Gość Sandraaa16
Nie jestem jakąś dziwką czy coś. Po prostu w moim środowisku dosyć mocno się imprezuje i to jest normalne. A rodzice póki co mają do mnie zaufanie. Jeszcze..

Gość Asieq
Dziewczyno opamietaj sie! Przeciez to oczywiste, ze chlopak dowiedzial sie, że na niego lecisz i chce to wykorzystac. Pojdziesz do niego, on cie przeleci i nie licz na nic wiecej - wielka milosc czy cos takiego. Po wszystkim bedziesz czula sie jak szmata, bo on juz sie nie odezwie, chyba ze po wiecej, bo bedzie Cie traktowal wlasnie jak szmate. Pokaz mu ze masz do siebie szacunek i powiedz zeby spierdalal. Pozdrawiam

Gość asonsi
jak wyzej

Gość Sandraaa16
Wiem..! Ale on jest taki..no idealny. I teraz znów zaczął owijać mnie sobie wokół palca..Może jestem naiwna, ale kocham go bardzo ;/

Gość zaproś go do siebie
z rodzicami, powiedz że nie pozwolą ci inaczej, zobaczysz co zrobi, jak sie zgodzi to mu na tobie zależy, a jak nie to cię chce tylko wydupcyć i na tym koniec!

Gość Asieq
No to idz do niego jak tak ci zalezy, ale nie daj sie wykorzystac. Zobaczysz czy sie do ciebie dobiera i czy jest dupkiem i chodzi mu tylko o jedno.

Gość Sandraaa16
tak zrobię chyba..tylko on mi znowu nadzieje zrobił :(

Gość zakochana error

Gość odpowiedź jest prosta
Zanim pójdziesz, to przeczytaj sobie 13 księgę Pana Tadeusza, po przeczytaniu podejmij decyzję Ja ci zacytuję jedno zdanie. "Pan Tadeusz się zaczął przygotowywać do ceremoniału..........

Gość Sandraaa16
Wiem, każdy mi to powtarza. I chciałabym żeby to było zwykłe zauroczenie czy coś. Ale naprawdę ja wiem co czuję..

Gość asonsi
ktos slusznie zauwazyl, mnie tez to uderzylo - 16 lat, wczesniej jakies 'zwiazki' i wielka milosc? nawet jesli cos do niego czujesz, to on do ciebie nie. a czy to milosc? nie, dla mnie nie

Gość asonsi
akurat nie o tobie mowilam ale mniejsza z tym. a temat dotyczy zycia milosno-erotycznego, przyszly takie czasy ze w tematach z dzialu 'doroslosc' beda nam siecoraz mlodsi wypowiadac

nawet ja trace do Ciebie szacunek jak to czytam, wiec jak do niego pojdziesz to nie licz ze ten chlopak na Ciebie spojrzy w pozytywnym swietle. sex jest dla dojrzalych emocjonalnie ludzi, a gowniarze niech sie najpierw w teorii naucza czym jest i co z niego wynika, a dopiero potem przechodza do praktyki.

akurat mnie to gówno obchodzi o czym Ty sobie pomyślałaś, może o miłostkach erotycznych, dla mnie ważniejsze jest to że mój nick, już zacznie Ci się odbijać :P :D :D :D

Gość asonsi
nie mam pojecia o czym mowisz ale jesli nie wiesz jak sie rozmawia ('akurat mnie to gówno obchodzi o czym Ty sobie pomyślałaś' ??) to moze po prostu nie nabijaj sobie postow tylko odezwij sie w temacie w ktorych bedziesz mial cos do powiedzenia.

Gość a lapanie za pupy to zboczenie