Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el dżiii

ktora fryzura na sylwestra?

Polecane posty

Gość niestety powiem ci
wszystkie wygladaja badziewnie...

Gość a1
Bardzo ładnie wyglądają proste - wtedy widać, że masz gęste i ładne. Możesz jeszcze wpiąć sobie coś ozdobnego, nie spinając włosów :)

Gość fryzjerrecczzka
mysle ze lekkie fale beda najbardziej odpowiednie, jesli masz niezybt wysokie czoło mozesz grzywke fantazyjnie spiąc u nasady, dzeki temu fryzura nabierze wieczorowego charakteru, calosc najpierw spryskaj lakierem, pozniej nabłyszczaczem, ale jedynie partie od ucha w dół. i bedziesz sliczna:)

Gość miła jak zawsze
proste:) te inne fryzury wyglądaja jakbyś z łózka wstała,rozczochrane:)

Gość eunika22
kręcone :) czyli zdecydowanie nr 3 :)

Gość stokrotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko topiku jak robisz te 3 pokrecone???

Gość el dżiii
niestety powiem ci - to może daj propozycje, krytykować każdy głupi umie (jak widać :))

Gość ghjkl
prooste,bo reszta to jakieś takie rozczochrane.Ale w koszuli w krate na Sylwestra.Taka koszule to nosze jak mam remont w mieszkaniu

Gość el dżiii
stokrotko - to moje naturalne, ale podobny efekt uzyskasz używając papilotów

Gość el dżiii
ghjkl - ide na domówkę, większość będzie luźno ubrana, nie chce sie specjalnie wyrozniac ;)

Gość ania z 3c
wg mnie pofalowane, nie lubie prostych wlosow

a poza tym w tym roku modne są włosy proste i fryzury asymetryczne - możesz np podpiąć z jednej strony włosy wsuwkami a z drugiej mieć wypuszczone :)

Gość el dżiii
Adgam, tak, ale niestety przez kształt mojej twarzy w takiej fryzurze będę wyglądać jak prosie :P

Gość fryzjerrecczzka
mniej wiecej taka:) co do okragłej buzki, to johannson tez szczuplej nie ma i wyglada dobrze, jesli masz dlugie wlosy to twarz i tak bedzie wygladala ladnie, a dzieki temu zyskasz wyjatkowa fryzurke, ale jesli masz sie czuc gorzej do zostaw pofalowane - bedzie naturalnie i tez ładnie, baw sie dobrze:)

Gość FRYZURECZKA POCZESANA ROWNO
średnie włosy to nie problem wystarczy przygotować wałki długą noc a potem karbownice ; na miejsce grzywki jak ją mamy to bierzemy ją Itroche więcej włosów z tyły zaczepiamy jednego wałka tył zostawiamy prosty rano karbuje troche przodu cały tył podnosimy delikatnie na lakierze JUŻ SKARBOWANY ściągamy wałka z grzywki lekko czeszemy delikatnie odstawiamy na bok ten lok na który chcemy pryskamy mocnym lakierem i zaczepimy śliczną spineczkę kolorową alby lok trzymał się długo a jak ktoś ma różyczke taką dużą to ją wcZepia tam gdzie tą małą spinkę i to super wygląda miałam tą fryzure i wygrałam konkurs na fryzury kto posłuchA nie zaszkodzi mu to a jak zadziała to odpszcie lub wyślicie sms mój numer 514492240 ale bezpiecznie i bez głupot jak się nie podoba to nie odpisywać to pa SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZY PATISZON .

Gość kobietapewnegomezczyzny
PROSTE- ZAWSZE MODNE, ZAWSZE SEKSI:)

Gość A jak zrobic tak...
Adgam2212 A jak to podpiac z tylu, zeby z jednej strony byly rozpuszczone? Ja juz tak nie raz probowalam, ale nie umiem tego jakos tak ladnie spiac. Gdzie moge znalezc jakies fotki tego podpiecia?

nie mam fotki ale jedno mnie dziwi o tej godzinie też szukasz fryzurki na sylwka heh ja też ale wracając z tyły ma być lekki tapir karbowany na lakierze

ty kobietopewnegomęszczyzny dzięki seksi to seksi

Gość .filip.
Z taką facjatą to każda do dupy.

wiesz ja to sobie zrobiłam ciągu 40 min ty terz morzesz jeden bok nie spięty a drugi elegancko spinką z tym małym lokiem

filip ty nie ucz mnie prosze bo ja jestem fryzjerka od 3 lat i nie dawaj komentarzy ja sie nie spodobało ja cie rozumiem ty nie kobieta ale nie krytykuj

Gość A jak zrobic tak...
To akurat nie na sylwka, ogolnie ta fryzura zawsze mi sie podobala, a nigdzie nie moglam znalezc zdjec tylu :P Dzieki :* Udanego Sylwestra - wszystkim!