Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakardi jeans

czy to aby wypada, domówka

Polecane posty

Gość dakardi jeans

a mianowicie jak w temacie iść na domówkę w jeansach, plus fajna tuniczka z paskiem bajeranckim ??

Gość el dżiii
tak, ja ide w koszuli w krate i leginsach jeansowych ;)

Gość dakardi jeans
no ja laginsach to jakoś komicznie wyglądam :D

Gość fryzjerrecczzka
to zalezy jaki styl tej domowki;) jak bedzicie tylko siedziec i pic, to mozna sie pokusic o dresy - bedzie wygodniej...:P a tak powaznie, zaloz do tuniki legginnsy, bedzie ladniej:) i troszke bardziej odpowiednio na wieczor niz dzinsy

Gość fryzjerrecczzka
do tego ladna bizuteria, makijaz i fryzurka inna niz na codzien:)

Gość monikagnieszka19892
"tuniczka??" eee co to??? moze lepiej topplesss

Gość OlaJemioła_
a czy ja tak moge isc? mam problem bo nie mam zielonego pojęcia w czym mi jest dobrze.Mam 173cm waze 56kg,wiek 18lat ..włosy do łopatek teraz zafarbowalam mam jasny brąz,oczy zielone.Na ogół mam styl elegancki,taki "słodki" jakies pastelowe żywe kolorem sweterki,bolerka chabrowe z długimi rękawami cos w tym stylu.. co do tego sylwestra ide na domówke większosc ludzi moge nie znac i myslalam,zeby ubrac sie wiem,ze tak żałobnie,ale jakos tylko to mi przychodzi do głowy " granatowe rurki,czarna sukienka-ona jest pod biustem tak oddzielona ,a na dole puszczona sięga mi przed kolano jest na ramiączkach takich skórzanych czarnych i cieniutkich,na to chcialam dac marynarke czarną z 3/4rękawkiem jest taka krótsza i zapne na jeden guzik ,buty myslalam nad kozakami kremowymi (z zamszu) albo czarne "za kostke" na 3-4cm obcasie takie zgrabne są w sumie.. bo chyba w letnich nie wyskocze,a mam jeszcze takie obcasy na 6cm czarne,ale w nich to raczej nie dojade bo to 4h jazdy z mojego miasta i jeszcze dojsc.. dodatki pomyslalam nad brązową elegancka torebką (małą) turkusowe prawdziwe korale wręczn błękitne bardzo niespotykany kolor mają lub nad wisiorkiem swarovskiego (granatowe serduszko) ,moze jaka branzoletka to juz zaleczy od łańcuszka..włosy chcialam zakręcić ,ale tk delikatnie,zeby ich nie skrócic z długosci tylko,zeby byly lekko pofalowane..co o tym sądzicie? czy nie bede zbyt elegancka? i czy troche nie przesadzam...:O

Gość dakardi jeans
legisny odpadają naprawdę są nie odpowiednie dla mojej figury i tu się cały problem zaczyna tynika jest krótka i samodzielnie z rajstopami nie pasuje muszę coś innego wykombinowac :) skoro jeans nie pasuje :(

Gość dakardi jeans
legisny odpadają naprawdę są nie odpowiednie dla mojej figury i tu się cały problem zaczyna tynika jest krótka i samodzielnie z rajstopami nie pasuje muszę coś innego wykombinowac :) skoro jeans nie pasuje :(

Gość dakardi jeans
no i jeszcze nie wiem co mam robić czy ubrać stringi czy bez ? co myślicie ?

Gość dakardi jeans

Gość dakardi jeans
no i jeszcze nie wiem co mam robić czy ubrać stringi czy bez ? co myślicie ?

Gość dakardi jeans

Gość miła jak zawsze
Jasne to nie jest bal tylko domówka:)

Gość dakardi jeans
i jeszcze chciałabym abyś ktoś mi zerżnął...

Gość miła jak zawsze
Jasne to nie jest bal tylko domówka:)

Gość fryzjerrecczzka
troszke przesadzasz, tak mysle...wypytaj znajomych jak sie ubieraja i jaki styl ma impreza, bo jesli luz, to bedziesz sie czula jak ozdoba choinkowa, moze wartoby troszke pozmieniac... jesli rurki to jakas bluzeczka do bioder w intensywnym kolorze i bolerko, albo sukienka ale rajstopy albo blyszczace legginsy do tego, zamiast rurek, bucik moze byc zamszowy i do jednego i drugiego zestawu, bizuterie dobierz uniwersalna, albo załoz delikatne kolczyki i poza torebka z korali i bransoletki zrezygnuj...wlosy ok, moze jeszcze pomaluj intensywnie paznokcie - bedzie ciekawie nawet na kontrastujacy kolor baw sie dobrze:)

Gość dakardi jeans
mam czarne rurki ale tunika też jest czarna to równie żałobne ja u koleżanki wyżej i jakoś tak "szytywno" jak na mój gust - ale maruda ze mnie - dziękuję za sugestie ale naprawdę mam dylemat

Gość dakardi jeans
choć jedno moje mażenie się spełniło - podszywacz brrr

Gość miła jak zawsze
jeansy i elegancka tunika będą na prawdę okey:)

Gość dakardi jeans
mam jeszcze do was pytanko czy mam założyć tampon na domówkę czy bez ???

to ja mam pytanie... również odnośnie stroju i sylwestra. Ide na imprezę domową, na której każdy ma być jednak za coś/kogoś przebrany. Nie mam żadnego specjalnego pomysłu na strój. Ale... ...w szafie leży hawajska spódniczka i ogromny, kolorowy, kwiatowy naszyjnik. Mogłabym w rozpuszczone włosy włożyć duży, sztuczny kwiat.:) Tylko... no właśnie... co na górę?- stanika nie założę, bo w końcu impreza domowa i środek zimy:D Jak można jeszcze wzbogacić strój hawajski?

Gość dakardi jeans
mila jak zawsze ...tak właśnie zamierzam iść na impre... elegancko i zarazem luzacko ... niech się dzieje wola boska !!!!

kotku przewiąż sobie jakąś kolorową chustę jakoś fajnie, jakieś pareo, albo znajdź jakiś kolorowy mały top :)