Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość OlaJemioła_

pomoc-stój na sylwestra

Polecane posty

Gość OlaJemioła_

mam problem bo nie mam zielonego pojęcia w czym mi jest dobrze.Mam 173cm waze 56kg,wiek 18lat ..włosy do łopatek teraz zafarbowalam mam jasny brąz,oczy zielone.Na ogół mam styl elegancki,taki "słodki" jakies pastelowe żywe kolorem sweterki,bolerka chabrowe z długimi rękawami cos w tym stylu.. co do tego sylwestra ide na domówke większosc ludzi moge nie znac i myslalam,zeby ubrac sie wiem,ze tak żałobnie,ale jakos tylko to mi przychodzi do głowy " granatowe rurki,czarna sukienka-ona jest pod biustem tak oddzielona ,a na dole puszczona sięga mi przed kolano jest na ramiączkach takich skórzanych czarnych i cieniutkich,na to chcialam dac marynarke czarną z 3/4rękawkiem jest taka krótsza i zapne na jeden guzik ,buty myslalam nad kozakami kremowymi (z zamszu) albo czarne "za kostke" na 3-4cm obcasie takie zgrabne są w sumie.. bo chyba w letnich nie wyskocze,a mam jeszcze takie obcasy na 6cm czarne,ale w nich to raczej nie dojade bo to 4h jazdy z mojego miasta i jeszcze dojsc.. dodatki pomyslalam nad brązową elegancka torebką (małą) turkusowe prawdziwe korale wręczn błękitne bardzo niespotykany kolor mają lub nad wisiorkiem swarovskiego (granatowe serduszko) ,moze jaka branzoletka to juz zaleczy od łańcuszka..włosy chcialam zakręcić ,ale tk delikatnie,zeby ich nie skrócic z długosci tylko,zeby byly lekko pofalowane..co o tym sądzicie? czy nie bede zbyt elegancka? i czy troche nie przesadzam...:O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować