Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniezynka8880

wiem, jestem podła, wredna....

Polecane posty

Gość sniezynka8880

Nie powinnam tego robić, wiem!! Ale... Facet poprosił mnie o sprawdzenie swojej poczty. Zrobiłam to, ale...nie mogłam się pohamować, sprawdziłam stare maile. Wiem, miał prawo, był wtedy wolny...Ale znalazłam maile od kilku dziewczyn, wysyłały mu swoje zdjęcia, on im też wysyłał swoje.. I nie takie zwyczajne,tylko np.w bokserkach, a jedno mnie zaszokowało...od połowy w górę,nago..tylko ręką się zasłaniał.I to jak je nazywał-Słoneczko, Aniołku, teksty o ich oczach...Tak samo mówi do mnie.Zrobiło mi się przykro,bo mógł wymyślić coś nowego,a nie tak samo nazywa każdą :( Heh..Jak zaczęliśmy się spotykać, pisał jeszcze z jedną, nie znają się na żywo.Napisał,że nie wyklucza spotkania,ale nie wspomniał nawet o mnie...Wierzylam,ze nasz zwiazek jest inny,wyjatkowy...Pzeprowadzil sie dla mnie ponad 500km.Teraz sama nei wiem co myslec :( Mam za swoje, po co to czytalam ;(

Nie zadawaj 'pytań', na które nie jesteś gotowa znać odpowiedzi... Jeśli wiedziałaś, jakie ryzyko niesie przegrzebanie jego poczty, musialaś liczyć się z tym że natkniesz sie na slady przeszlosci, prawda?... Ale nie ma co rozpaczac- nie zdradził Cię, nie zrobił nic złego odkad jestescie razem - wiec zapomnij o tym incydencie i zyj dalej! :)

Gość CZAROWNICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
następna mimoza której PRZYKRO ludzie czy wy wogóle wiecie co oznacza słowo przykro .Czy on ci zrobił jakąś PRZYKROŚĆ ? nieeeeeee.Sama pchałas wscibska morde tam gdzie jest oznaczona granica prywatności ,a teraz ci przykro ,masz kare na własne życzenie .

Gość ODRADZAM ABSOLUTNIE
dobrze zrobila przynajmniej wie na czym stoi

Gość natalia tobie lepiej morde
obić :o Kurwa autorko facet był wolny wtedy, nie znal Cie a ty mu chcesz jeszcze sceny zazdrosci robic? albo jeszcze lepiej posadzac o zdrade? :D

Gość rzecz względna
"od połowy w górę,nago..tylko ręką się zasłaniał" to co zasłaniał? :D oj, dziewczyna... zazdrość o byłe jest irracjonalna

Gość fasola1
by l wolny szukał...nie mial nic do ukrycia skoro pozwolił tobie sprawdzić poczte bo gdyby chcial to ukryć nie dal by ci jej sprawdzić...to juz przeszłość ? czy ma nowe maile ? jesli nie to widać szukał..a znalazł ciebie i sobie odpuścił

Gość kluskaaa_
wyluzuj bo przesadzasz. Nie zdradzil cie, co bylo przed zwiazkiem sie nie liczy. cos ty myslala, ze zanim cie poznal to byl zakonnikiem? jak zaczeliscie sie spotykac to jeszcze nie byliscie para, to byl etap wybierania; moglo wam nie wyjsc, nie mial wobec ciebie jeszcze wtedy zobowiazan.jakby mu nie zalezalo to nie przewrocilby swojego zycia do gory nogami dla ciebie. A to o aniolku i sloneczku to mnie rozbawilo, nie masz wiekszych zmartwien? ile ty masz lat??

Gość hans konepfke
baby to jednak glupie sa:O