Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonicawelurowa

Tak jak ja nie mam szczescia w milosci to nikt!!! Zakochałam się miłościa szczer

Polecane posty

Gość slonicawelurowa

a, slodka i w ogole najlepsza na jaka mnie stac... a on! Puknąl mnie dwa razy, twierdzac, ze bylo mu ze mna najlepiej na swiecie, ze zadna kobieta nie dala mu tyle rozkoszy, ale nie chce sie ze mna spotykac, bo woli zebysmy byli przyjaciolmi:( O zgrozo! Nie wiem co ze mna nie tak, nie wiem w ktorym punkcie tkwi we mnie problem, wiem ze smutek zalewa cale moje serce i powoli przenika do stop ale coz widac taki moj zasrany los! Bogowie dodajcie mi mocy! Zebym w 2010 roku spotkala w koncu kogos kto pozwoli mi sie w nim odkochac i pokocha mnie, tak by wypelnic soba moj umysl i zaspokoić me ciało...

Gość lejburżujka
welurowa, nie łam się, mam to samo :)) tyle że mi się już smiać z tego chce, choć czesem bywa ciężko, też bym się chciała odkochać, ale nie wiem jak, a on się mną bawi :((( dupek jeden!!!

Gość lejburżujka
welurowa, nie łam się, mam to samo :)) tyle że mi się już smiać z tego chce, choć czesem bywa ciężko, też bym się chciała odkochać, ale nie wiem jak, a on się mną bawi :((( dupek jeden!!!