Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajeczkaaaa21

pilne!!! czy powinnam w tej sytuacji zareagowac?? pomocie

Polecane posty

Gość bajeczkaaaa21

Sluchajcie poznalam jakis czas temu fajnego chlopaka, dobrze nam sie rozmawia. Ale ostatnio mam pewne watpliwosci, jak rozmawiamy wieczorkami na gg to on mi mowi ze wlasnie strzela sobie piwko,a ja pamietalam dobrze ze dzien wczesniej tez wspominal cos o piciu piwa. Albo mowi ze jak otworzy butelke wina to potrafi cala wypic, i wlasnie dzisiaj mi powiedzial ze wczoraj jak ogladal film to cala butelke wina wypil i dzisiaj czuje sie lekko skacowany. wiem ze ma problemy z rodzicami, nie rozmawia z nimi. Nie wiem czy powinna mi sie zapalic czerwona lampka? co teraz powinnam zrobic??? jak mi radzicie?? prosze o wasza rade.

Gość powinnaś go nawrócić
:classic_cool:

Gość Babo .....
posłuchaj intuicji . . . tu kafe nie pomoże

Gość bajeczkaaaa21
no intuicja mi mowi ze on moze miec problemy, ale z pracy jest zadowolony. nie wiem moze za bardzo przesadzam ale uwazam ze powinnam mu sie przyjrzec dokladniej moze z nim pogadac, ale boje sie ze on moze zle mnie zrozumiec.

Gość bajeczkaaaa21
no intuicja mi mowi ze on moze miec problemy, ale z pracy jest zadowolony. nie wiem moze za bardzo przesadzam ale uwazam ze powinnam mu sie przyjrzec dokladniej moze z nim pogadac, ale boje sie ze on moze zle mnie zrozumiec.

Gość ja też lubie piwko
trzansnąć na spanie i co w tym złego... jestem dziewczyna :)

Gość tragedia w pięci aktach
zgadzam się - słuchaj intuicji to nie jest normalne, to już jest nadużywanie alkoholu