Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina_to_ja_32

Długość stosunku a orgazm.

Polecane posty

Gość malina_to_ja_32

Prosze o wypowiedzi dorosłych kobiet. Ile trwa u was stosunek i po jakim czasie macie orgazm podczas stosunku. Ja mam taki problem że zawsze trafiam na facetów którzy kończą po 1 do 3 minut! Cholera jasna! Jak mam miec orgazm podczas stosunku jak ja się nie zdąże nawet rozkręcić? Nie dawano rozstałam się z mężem, on był szybki 1 do 3 minut koniec stosunku, mialam z nim orgazm tylko jak mi robił minetką, a chciałabym przeżyć ten drugi. Faceci ogólnie nie wiedzą że przedwczesny wytrysk da się leczyć i nawet nie próbuja cos w tym kierunku zrobić! Zawsze ta sama śpiewka" wiesz skarbie tak na mnie działasz" to wychodzi z tego że ja tak działałam na swojego męza przez 9 lat!!!! Niedawno spotkałam się z fajnym facetem...boskie ciałko itp. ale w łóżku to cienias po 2 minutach tak na oko koniec zabawy. Kochaliśmy się 4 razy tej nocy a on za kazym razem tak szybko kończył! Lizał mnie też może ze 2 minuty bo powiedziała ze język go boli jak dłużej to robi...matko z córką! Normalnie tragedia! Musiałam sama przy nim zrobić sobie dobrze...bo wogóle nic z tego bym nie miała. Jak jest u was drogie panie? Czekam na wypowiedzi :)

Gość shikakax
to ci zazdroszcze bo moj nie zawsze moze sie kochac w 99% mu mieknie, a nawet jak 5min sie pokochamy (max) to potem i tak musi sam sobie zwalic