Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś dziwnie sie czuje

Mam pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Seks seksem 22 latek. Bliskość ciał, bliskość emocjonalna. To jest piękne ale to nie wszystko.

Gość kurcze eh
;jakos dziwnie sie czuje' -- ta kobieta wybrała innego, ehh, no szkoda, ale moze z tym facetem właśnie będzie szczęsliwa, bo Ty będziesz z inną :) Rozglądaj się rozglądaj, bądź miły blyskotliwy, to zdobędziesz kobietę :)

"Błyskotliwy" oj z tym jest problem

Gość kurcze eh
hehe, dlaczego? :) tutaj jesteś bardzo fajnym facetem:)wystarczy, że taki będziesz na żywo

No i tu problem bo moja błyskotliwość znika jak się czegoś boje

Gość taki jeden koleś
nie chcę jej wyznać miłości bo to troszeczkę za wcześnie tylko przestać być w końcu obojętnym w stosunku do niej bo ona to tak odbiera.Wiem że szanse są i chcę się raz na zawsze o tym przekonać. Chcę się dowiedzieć czy ona jest chętna zacząć się spotykać ,żeby potem nie mieć do siebie pretensji że nic nie zrobiłem.

Gość kurcze eh
taki jeden koleś - a jak to zrobisz? pytam, bo chyba jestem w podobnej syt z facetem, tyle ze on nic nie robi tzn widac ze zestresowany :( ehh jakosdziwniesieczuje - nie bój się, pomyśl, że ta kobieta tez się boi, a może sie bardziej bac gdy nic nie powiesz, nic nie zrobisz, wtedy moze pomyslec ze jest Ci zupelnie obojetna:)

Gość taki jeden koleś
dodam jeszcze że ta kobieta jest właśnie nieśmiała, nie narzuca się bez "zaproszenia" NIGDY sama niczego nie zainicjuje do puki nie będzie pewna że jestem nią zainteresowany. Jest skromna , z początku nieufna i to mi się w niej właśnie podoba. Do tego ma dożo innych plusów ,ale to zachowam dla siebie :)

Gość taki jeden koleś
Konkretów to ja Ci nie powiem moja droga to się narodzi w mojej głowie w danej chwili. Plan jest mój taki żeby po prostu nie dać ciała w odpowiednim momencie i się od niej nie odsunąć dając tym do zrozumienia że mam ją gdzieś. Chcę się dobrze bawić ,a w szczególności z nią ,a jednocześnie dać jej poczucie bezpieczeństwa i troski o nią w moim towarzystwie oraz zainteresowanie jej osobą tak żeby po imprezie wiedziała że to nie koniec tylko początek. Do czego dojdzie na imprezie w sensie fizycznym to nie wiem czy to będzie tylko przytulanie czy dojdzie do pocałunku ,a może coś więcej bo to zależy od niej i od tego jak się wszystko potoczy. A jak jest u ciebie z tym kolesiem ?

Gość kurcze eh
u mnie to trudna historia, ale napisze w skrócie: kiedyś z nim się spotykałam, następnie przestałam, bo myślałam, że nie chce(nieśmiały bardziej ode mnie;/), później byłam w związku (nie z nim), następnie zostawiłam faceta (wiele krzywdy mi zrobił), wtedy Ten zaczal sie przyblizac do mnie ponownie (wczesniej totalnie sie odsunal, byl zawsze smutny gdy nas widzial razem), znowu byly spotkania, ale rzadkie. NO i ogólnie on jest baaaardzo nieśmiały, ja niby też ale w porównaniu do niego, to jestem mega odważna ;P Jakieś tam sygnały widzę z jego str, ale takie niewyraźne do końca. W sumie to raz mi się wydaje (po jego mowie ciała, po uśmiechu, po tym jak się wobec mnie zachowuje a woec innych) że mu zależy, a raz że ma mnie gdzieś...

Gość kurcze eh
ja też wolę niczego sama nie robić do póki nie będę jego pewna. Mimo iż wiele osób mi mówiło, że on się w takim razie zauroczył mną, bo jest i tak 'odważny' wobec mnie. juz sama nie wiem. Myślę, że jesli facetowi zalezy to keidys chyba jednak to pokaże, prawda?:) tyle ze moze ja nie dowidzę;p Po prostu zawsze faceci mówili do mnie wprost ze chca sie spotkac, pogadac, wyjsc na spacer czy ze im sie podobam...i nie musialam tak sie głowić;p

Gość taki jeden koleś
Tak swoją drogą co Ci się w nim podoba ?

Gość kurcze eh
on sam:) to, ze zawsze się dobrze dogadujemy, mamy podobne zdanie na każdy temat, podobne charaktery, ciągnie mnie coś do niego, podoba mi się tez z wyglądu:) taka skomplikowana jestem?;)

Gość taki jeden koleś
hie ,ale się uśmiałem. Zauważyłem nawet pewne podobieństwo co do mojej sytuacji. Może to ty :P . Tak czy siak , życz mi powodzenia ,a ja życzę tobie żeby ten ktoś jednak zrobił ten krok do przodu ,a jak nie to go znajdę strzelę w mordę i zaprowadzę do Ciebie :P Czy jesteś skomplikowana ? wydajesz się sympatyczną osobą pełną ciepła i wiary w ludzi. Happy new year :) Pozdrawiam.

Gość kurcze eh
czemu uśmiałeś? z podobieństwa sytuacji? No właśnie ja teżto zauważyłam, dlatego spytałam co bedziesz robił itp. Zycze powodzenia - przyda się nam:D I szczesliwego nowego roku, przy boku z 'upatrzona' osoba. Odezwij sie za jakis czas jak Ci poszlo:) Ja jutro raczej sie z nim nie spotkam, ale myslisz ze pierwsza moge wyslac mu zyczenia? czy to bedzie nachalne?

Gość taki jeden koleś
Nachalne na pewno nie będzie bo w końcu się znacie więc w razie co to są to koleżeńskie życzenia. On na pewno się ucieszy może coś zainicjuje ? ,albo przynajmniej odpisze ciepłego smsk'a. Wyślij mi swoje gg na maila trustme25@o2.pl to sobie pogadamy po sylwku . Myślę że nawet możemy sobie nawzajem pomóc w jakiś sposób :) Pozdrawiam i lecę w kimę jutro ważny dzień :)

Gość kurcze eh
dzieki:)jutro na maila sie odezwe

Gość kurcze eh
co tam u Was?