Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sindylove

chcialabym miec wyglad modelki

Polecane posty

Gość sindylove

. . .

Gość tricky
ja mam a wolałabym byc nizsza i pełniejsza, jakis taki typ latynoski np :P i tez jestem niezadowolona :P

Gość sindylove
hehe niby jestem ladna ale nie wiem czy piekna. gdybym byla piekna to chyba non stop bym slyszala komplementy ? ;p ehh

Gość wertyuidsd
ja jestem sraszną maszkaradą , dobrze że mnie nie widzicie , bo byście nie mogły zasnać :P

Gość kurcze eh
kobietki, nie użalajcie się tak :) macie dobre serduszka, to też się liczy

Gość sindylove
tez ale... czasami przykro jest kiedy przyjdziesz gdzies z kolezanka pieknoscia a czujesz sie jak cien :P zycie...

Gość kurcze eh
hmmm no może i tak ale to dużo zależy też od tego jak my same siebie postrzegamy, bo jeśli źle to od razu wawiamy to innym..ot taka psychologia;)

Gość sindylove
sama nie wiem na czym to polega...niby jest sie zadbana idzie sie pewnym krokiem ale...w moim zyciu 2 takie dziewczyny sie zdarzyly. troche bylo klucie no ale coz...

Popieram, modelki są super. Mniej zjadają więc więcej jedzenia pozostaje głodnym. Poza tym jaka oszczędność miejsca na cmentarzu ;)

Gość ona//
a kto by nie chciał ja też bym chciała może nie modelkia ale inaczej wygladac i zaczerlam się odchudzac sama bez lekarza a dzis mam tego skutki nie mam miesiączki spoznia mi sie mam hustawki humorow nic mi sie nie chce jest mi zimno w taka pogode jak dzs zjem wiecej np ciasteczko czy inna dodaktowa slodka przekaske to mam wielki wyrzuty sumienia i kibel i takie kółko ale czytalam ze to objawy anoreksji fakt na anorektyczke jeszcze nie wygladam mam 160 cm i 54 kg dzisiejsza noc byla na przemyslenia powiedzialam sobie stop zaczne odzywiac sie powoli a z rozsadkiem dzis zjadlam od ponad 7 miesiecy 1 mała bułke grahamke z maslem i parówke to byl moj pierwszy krok i jak narazie nic mi w glowie sie nie uklada musze sobie dac rade sama , samo w to gowno wpadlam i sama wyjde silna jestem jeszcze nie mam takiej obsesji powiem wam tak lepiej wygladac tak jak sie wygada niz stracic kg i byc zlosliwa jędza nie zadowolona i jeszcze popasc nie aj boze w jaka chorobe sorki za błedy

Gość MarekZ jarek
Ale glupoty piszecie

Gość ona//
sory moja historia to nie głupota chyba jedynie moja bo kazdy dąży do ideału a ja to juz robiłam po trupach ale dam rade

a ja nie chce, bo po co ?? Mam chłopaka kóry mnie kocha za to jaką jestem (nawet mimo mej choroby)Nie otaczają mnie idioci, którzy by tylko ślinili się na mój widok. Każdy mnie by tylko chciał zaliczyć, a z nich bym sie zakochała w najgorszych dupku ;) Co to jest miłość wiedzą tylko kobiety brzydkie, piękne umieją tylko uwodzić.

Gość ona//
efff prawda ja tam nie wiem czemu to zrobilam po mimo tego ze wazylam 70 kg to spotykalam sie z takim super chlopakiem i waga mu nie przeszkadzala a teraz mam miej i z nikim sie nie spotykam nie wiem czemu odizolowalam sie od ludzi