Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to sem ja

jak mu cos powiedzieć?

Polecane posty

zastanawiam sie w jaki sposób powiedzieć chłopakowi o tym, że seks oralny wchodzi w gre jedynie po kąpieli? nie to, żeby się nie mył czy coś, ale seksik oralny dzien po prysznicu już zdecydowanie opada jak dla mnie. próbowałam już parę razy w żartach, ale chyba nie dotarło...

Gość tez_popieprzony
zmien sobie na takiego co sie bedzie myc przed ;). a jak ci sie nie chce, to podsun mu do przeczytania jakis artykulik lub ksiazeczke w ktorej napisano jest aby przed sie umyc. Lub tez bezposrednio zasugeruj, ze przed jedzeniem to sie rece myje, a przed seksem kuske. Albo teraz wpadlem na pomysl, sama daj mu wylizac cipke taka co to dobe wody nie widziala, mysle, ze to go otrzezwi ;).

Gość kurcze eh
a czemu dzien po prysznicu? mozecie np z rana gdy sie umyjecie:)

nie mieszkamy razem więc wspolny prysznic z rana odpada. co do tej smierdzącej minety, jemu to jakoś nie przeszkadza. juz pare razy dobrał się do niemytej mnie i nie narzekał ;/ O.o

Gość kobietapewnegomezczyzny
WIESZ PRZECHODZILAM PRZEZ TO.MOJ EX NAWET NIE WYCIERAL PAPIEREM PO SIUSIANIU I MIAL MOKRA PLAME NA GACIACH FUUUUUUJ :) a nawet jak sie umyl przed i tak bylo czuć,zapuszczal sie :/ i dlatego to moj byly!

Gość Srebrny Pykaczus
przyłączkam się !!

Gość uuuuuuuuuuuuup

Gość uuuuuuuuup