Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łomatko Boshe

Wycena kożucha na Allegro proszę o rady

Polecane posty

Witajcie Forumowicze :) Mam do sprzedania używany długi kożuch dobrej jakości, jak nowy, podbity sztucznym futerkiem, dwurzędowy, 6 guzików, z futrzanymi wyłogami, wg mnie bardzo efektowny, koloru szarego. Na ile byście go wyceniły? Chcę wystawić na Allegro, zarobić trochę, ale dać jakąś rozsądną cenę. Jak myślicie? Pomocy, bo nie znam się na długich kożuchach, nie noszę ich. Zdjęcie zrobię niebawem przy dziennym świetle, to pokażę jeśli chcecie. :)

Aha ale w tym linku jest kożuch Victoria`s Secret, czyli najdroższy z możliwych i nowy, więc kompletnie nieadekwatny do mojego kożucha. I lepiej wybrać licytację? Opłaca się zacząć od ceny powiedzmy 25 zł?

Wiesz Tadzik. Sprawa wygląda tak. Przemyślałam całą naszą randkę i doszłam do następującego wniosku. Jak któraś z kafeterianek napisała, On mi napisał, że KIEDYŚ zorganizujemy kolację. A podobno jak facet jest poważnie zainteresowany, to nigdy nie umawia się na czas nieokreślony, zawsze dąży do konkretów. :) Tadzik, możesz to potwierdzić? :) Tak więc dałam już sobie spokój, nie ciągnie mnie do mężczyzn, których nie ciągnie do mnie, czyt. którym się za mało podobam ;)

Boshe to prawda nie dąży do konkretów jest jakby nieokreślony. Ja kiedyś byłem na randce dziewczyna nie podobała się oczywiście byłem super miły później nie odezwałem się :o Ona napierała (smsy) :o zmieniłem numer telefonu :o :) nie martw się Skarbie 👄