Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyrdymała

Co każda dbająca o siebie kobieta mieć powinna?

Polecane posty

Gość Dyrdymała

Jedno z postanowien noworocznych to schudnąć i dbać o siebie , stąd moje pytanie co kupić?Co powinnam mieć do codziennej pielęgnacji? Kosmetyki mi sie prawie pokonczyły z koncem roku ,wiec i tak musze uzupełnić:) Na razie postanowiłam ,ze kupie rękawice do masażu , dobry balsam , krem , jakiś zestaw do pielegnacji stóp , moze z Avonu, bo maja całkiem dobre i nie wiem co jeszcze ;) Polećcie coś , prosze ;)

powinnas miec dobrą odżywkę do włosów, zestaw do manicure, witaminy. :)

Gość szczoteczkę do zębów

Powinnaś mieć to czego potrzebujesz. Nie trzeba kupowac wielu kosmetyków, domowe sposoby też są niezle, a moim zdaniem lepsze. Na pewno przyda się żel pod prysznic z rękawicą do masażu i balsam do ciała - balsam też można używać z powodzeniem do stóp, nie trzeba osobnego. Aby stopy doprowadzić do ładnego stanu wystarczy miska z wodą, żel pod prysznic, sól i pumeks ;) Do twarzy żel/mleczko, tonik, krem, maseczka - tutaj polecam kupować naturalne glinki (niektóre apteki i sklepy z naturalnymi kosmetykami). Plus tusz do rzęs i cienie. Antyperspirant, szczoteczka do zebów wymieniana co 3 miesiące i pasta do zębów ;) pomadka na usta i krem do rąk. Perfumy. Do włosów szampon i odzywka