Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hey hej

Kolczyki moze nie sylwestrowe

Polecane posty

Gość Arcydemoniczna
Urażono Panią Hrabiankę? Ja też bym tych kolczyków nie nosiła, bo są raczej duże i nie lubię kryształu, ale każdy z ich elementów z osobna na pewno kosztował dużo więcej. Nie chcesz, to nie kupuj, nie wiem, po co się burzysz. Mnie czasem wkurza, jak ktoś daje linka, że "sprzedaje śliczne ciuszki", a tu chłam z lumpexu, ale ta nic nie napisała. A może "Panią Hrabiankę" nie stać? :P Albo sama sprzedaje na Allegro plastikowe gówna za 20 zł i dziwi się że nie schodzą :P Nie martw się, hey hej. Na pewno się sprzedadzą :)

Gość Arcydemoniczna
Ja nie widziałam tu dziś takiego topicu... A kolczyki są w licytacji, nie w KUP TERAZ, więc raczej nic dziwnego, że nikt nie licytuje, ja kupiłam okazyjne dwa cudne pierścionki przed świętami i też czekałam do ostatniej chwili :) Nie rozumiem tylko dlaczego od razu na kafe taka złośliwość (p.s. przepraszam za HRABIANKĘ :D) - ktoś coś sam zrobił - wszyscy piszą ze to paskudne, ktoś coś kupił (zwłaszcza drogiego) = nie ma gustu, komuś chłopak zrobił fajną niespodziankę = na pewno cichcem ją zdradza :O

Gość kamiśka15
O gustach się nie dyskutuje ale jak dla mnie są straszne normalnie jak dla starej babci

Gość No to może jakas babcia się
na nie złakomi, jest kilka na Kafeterii, o co Wa chodzi :P

Gość miła jak zawsze
wyglądaja jakby były zardzewiałe;/ srebro powinno się błyszczeć