Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeanetta

Co wybrać w sylwestra?

Polecane posty

Gość jeanetta

Co mam wybrać - wieczór w domu i bzykanie się z facetem aż do rana, czy impreza w klubie? Mam problem, bo już w nowy rok mój facet wyjeżdża i jak się nie wybzykamy porządnie, to trzeba będzie aż miesiąc czekać. Z drugiej strony na tej imprezie będą moi dawno niewidziani znajomi, fajna muzyka i ogólnie super klimat. I co byście wybrali?

Gość jeanetta
No niestety to odpada. Impreza jest 50 km poza miastem, byśmy musieli nocować na gromadzie u mojej znajomej. Poza tym mój facet jak sobie popije to potem ma ochotę tylko na jedno - spanie. I z seksu nici.

Gość Darrida
Cieżki masz wybór :) Ja bym jednak poszła na imprezę, zawsze to coś innego, a taka impreza to przecież tylko raz w roku.

Gość tak mysle
impreza!! z takich bzykanek nic nie wychodzi. pomiziasz sie z 3 razy a potem patrzysz w niebo i myslisz jak jest na imprezie...:D i tv do rana:P

Gość jeanetta
Chyba macie rację, wybiorę imprezę. Ale z drugiej strony to nieprawda, że z takiego bzykanka nic nie wychodzi :) My mamy tak, że jak mamy dłuższą przerwę, to potem faktycznie możemy się kochać całą noc.