Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlepka

wczoraj zostawił mnie chłopak

Polecane posty

Gość wlepka

po 3 latach. nie było między nami najlepiej ostatnio,ale ja myślałam,że wychodzimy na prostą,że wszystko się naprawi. a on wczoraj powiedział,że się wypalił,że całe te 3 lata było źle,że nie widzi dla nas przyszłości. jak bardzo się okłamywałam myśląc,że w tym roku zamieszkamy razem,że się jeszcze ułoży. a on w tym czasie organizował sobie sylwestra ze znajomymi,beze mnie... czyje się taka zagubiona i przerażona. kocham go. nie wiem co mam robić,nie mogę znaleźć sobie miejsca...

Gość a ja spotkam się z eksem
no ale chłopak poważnie wział sobie do serce hasła typu nowy rok nowe życie :o

Gość bolkers
Takie życie , najwidoczniej nie był Ci pisany :P

Gość wlepka
nie wiem co mam myśleć,nie wiem co mam robić. jestem strasznie skołowana. myśleć,że jeszcze mu się zmieni i do mnie wróci, czy dać sobie z tym spokój?

Gość wlepka
wiem,że jest sylwester i nie takie rzeczy wam w głowach, ale czuje się strasznie...

Gość trelew
jesli go kochasz to walcz o niego.

Gość miła jak zawsze
Ale puki co wymyśl coś gdzie by się jescze wyrwac na dzisiejszy wieczór:)

Gość Grzmiacz
i bardzo dobrze po co się męczyć

i co dziewczyno chcesz go prosic o miłosc i na siłe to nie ma sensu musisz sie pogodzic z rozstaniem owszem będziesz cierpiec przez pare miesiecy ale puxniej juz ci przejdzie i bedziesz zwracać uwage na innych mężczyzn nie płaszcz sie przed nim nie ma sensu nawet jak wróci do ciebie bo go ubłagasz to i tak bedzie cie olewał i wykorzystywał bo to juz jest naciągniete i z litosci pewnie z toba by był !

Gość wlepka
właśnie tego się boje,że będe o niego walczyć i on w końcu będzie ze mną z litości. nigdy bym tego nie chciała. był taki stanowczy i wszystko było na nie. nie było żadnej rozmowy. on przyszedł mi oznajmić swoją decyzje.

Gość wlepka
a co do dzisiejszego wieczoru to mam 2 opcje: spędzić go z moją przyjaciółą i jej chłopakiem (ale boje się,że to mogłoby mnie zniszczyć,chociaż ona nie dopuszcza odmowy), albo iść z moimi siostrami na impreze do znajomych jednej z nich z pracy,choć nikogo tam nie znam. najchętniej to bym została w domu,wlepiała się w ściane i wyła. ale z drugiej strony wiem,że to najgorsza z możliwych opcja. co doradzacie wobec tego?

Gość wlepka
grzmiaczu - ja się nie męczyłam. jak już pisałam było ostatnio gorzej to prawda ale myślałam,że z tego wyjdziemy. nie miałam pojęcia,że on aż tak czarno to widzi. i to też mnie dołuje,że nawet nie wiedziałam,że on ma dość,bo świadczy to o jakości związku,totalnym braku komunikacji. a myślałam,że dobrze się rozumiemy i możemy sobie wszystko powiedzieć.

Idź na imprezę z siostrami-a może koniec roku jednak okaże się szczęśliwy i poznasz kogoś fajnego:)

Gość wlepka
ide z siostrami. trzymajcie kciuki, jak nie za nową miłość na co nawet nie licze,to za to żebym nie wyła gdzieś tam w kącie o 12. dziękuje za ciepłe słowa. udanej zabawy.

Gość wlepka
wielkiej miłości nie poznałam,ale przynajmniej nie myślałam przez jakaś czas o tym wszystkim. troche przed północą przysłał mi sms z "buziakiem". co mam o tym myśleć? nie robie sobie żadnych nadzieii ale serducho mi mocniej zabiło.

ja ze swoim sie wczoraj rozstalam... cholernie go kocham ale odleglosc zrobila swoje....:(( tak mi bez niego zle..

Gość Amelia10
Mnie spotkało to samo, umieram z rozpaczy

wlepko, lepiej dla Ciebie zebys nie robila sobie duzych nadziei tym smsem z buziakiem. wiem jak to jest jak sie zaczyna analizowac kazdy sygnal od bylego. skoncentruj sie na sobie, staraj sie pogodzic ze strata, ajkos sie wszysto ulozy, ale potrzeba czasu

Gość wlepka
oj tak w analizowaniu jestem mistrzem. wymyśliłam już 1000 wersji dla tego "buziaka". jedne całkowicie dołujące inne pelne nadzieii. ale staram się trzymać myśli na wodzy. jestem u sióstr i troche mnie "studzą". poza tym nie mogłabym chyba byc teraz sama.

Gość wlepka
kocisko, Amelio trzymajcie się. ja się staram. choć mi srasznie źle.

Gość hohox
mnie zostawił dzisiaj w nowy rok

Gość wlepka
ciągle ciągle ciągle o tym myśle. wszystko mi się kojarzy z nim, wszystko mi go przypomina. doluje się,że już nigdy razem nie pojedziemy nigdzie, nigdy mnie nie przytuli, nigdy nie obejrzymy razem filmu, nie pójdziemy na spacer. zadręczam się i nie wiem jak to przerwać. chodze w kółko po pokoju i myśle

Gość wlepka
i ciągle się łudze,że on zmieni zdanie, że te 3 lata coś jednak znaczyły,że mnie kocha.

Gość niesamowita prowokacja
niech spada na drzewo , poco CI facet który co chwila zmienia zdanie.

Gość no nie wiem hmmmm
moze zmienic o ile usuniesz sie w cien i nie bedziesz blagala o jego milosc. tylko to moze zadzialac, a nie zadne proszenie sie czy rozmawianie. to on musi zrozumiec,ze nie moze zyc bez ciebie... sprobuj usunac z pola widzenia wszystko co ci sie z nim kojarzy; jakies fotki czy przedmioty; podejdz lepiej do tego tak,ze on nie wroci i zacznij zyc na nowo!wiem wiem ,ze trudno :( a tego buziaka nie analizuj, odpisalas mu cos??lepiej by bylo, zeby nie. wiesz faceci nie mysla za gleboko,moze pomyslal,ze siedzisz sama i wyslal "na ocieszenie" niekoniecznie musi to znaczyc jakiekolwiek uczucia z jego strony

wlepka jak sie dzis czujesz? ja rozmawialam wczoraj z moim Sz. i niestety to byla nasza ostatnia rozmowa :(

Gość wlepka
no niestety odpisałam. też wysłałam mu 'buziaka". i od tego momentu(czyli od wczoraj ok 15) zerkam na telefon średnio co 15 min. czy coś napisał. ale oczywiście nic :( jak myśle o tym,że to miałby być koniec na zawsze to mnie paraliżuje. w sumie najlepiej mi jest jak myśle,że jeszcze do siebie wrócimy. ale wiem że to nie jest dobre na dłuższą mete. a błagać o milośc go nie zamierzam.