Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanim

czy jestem przewrażliwiony czy mam rację ?

Polecane posty

Gość zanim

Jeżeli moja dziewczyna poszła z koleżankami na imprezę gdzieś do clubu i na następny dzień mówi mi że tam jakiś koleś którego poznała jej koleżanka stawiał im drinki i wziął od jej koleżanki do niej numer telefonu i napisał jej smsa typu co tam itp i ona mówi że mu odpisze to czy to jest nie w porządku wobec mnie czy mi się wydaje ... sama mi o tym powiedziała nawet się nie pytałem o takie coś ale się wkurzyłem trochę na to a ona na to "przeestań" i że nie pozwalam jej mieć kolegów ;s więc ja mam rację czy ona ma rację ? muszę wiedizeć bo jak jestem przewrażliwiony to muszę przystopować a jak nie to nie wiem

Gość głęboka jesteś
Najbardziej niszczacym sposobem na zwiazek jest przesadne ograniczenie:) złota klatka, kontrola i inwigilacja:) jezeli masz od niej zaufanie, szanujesz ją to pozwól jej sie normalnie zachowywac jezeli ma zdradzic to i tak zdradzi.

Gość policjanty
ona juz mu pewno zrobiła ...z połykiem zycie.....

Gość zanim
ona nie robi z połykiem ^^ ; D ale nie wiem mi się wydaje trochę że to nie do końca w porządku ale z tym to masz racje jak będzie chciała to i tak to zrobi hehh ;d w sumie gdyby coś nie tak było to by mi o tym nie opowiadała chyba ; )

Gość policjanty
może tobie nie robi.....

Gość zanim
może ; D eej aż tak to przewrażliwiony nie jestem ;d