Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

na domowke??

Polecane posty

dostalam czarna sukienke tylko nie wiem czy zalozyc ja na sylwka, to tzw "mala czarna" obcisla sukienka z 3/4 rekawami z przodu bez dekoltu, ale za to z tylu ma cale odkreye plecy wiazana jest przy szyji, nie wiem czy nie bedzie ona za bardzo wyzywajaca, jest bardzo ladna ale nie wiem czy pojsc w niej?? mysle ze dlugie wlosy by mi te plecy troche zaslonily, ale samam nie wiem czy w niej isc

Gość jestes srednia nie w moim typi
e

Gość nie sukienka
tylko TY blondyno

mama 26, chodzi o to ze nigdy w takich rzeczach nie chodzilam, ciagle jeansy bo jestem zbyt niesmiala do takich ciuchow, ale tym razem chcialabym sie ubrac innaczej, z reszta co mysle ze dlugie wlosy beda mi zakrywac te plecy prawie wiec chyba ujdzie jakos z przodu jest zakryta totalnie

Gość Quicksand stara panna
jesteś :D

Gość ja na Twoim miejscu
oczywiście, że wypada! i lepiej upnij włosy w luźnego skromno-seksownego koka, bo inaczej popsujesz cały efekt kiecki :) do tego czarne, cienkie rajtki, delikatna srebrna biżuteria, w makijażu postaw na oczy (usta i tak się zjedzą, spiją albo scałują:D)

szkoda ze tak napadalo, bo sie w tych szpilkach zabije chyaba:) a tak wogole to warto byc ta stara panna do 30tki, ja tak postanowilam:) i sie baaardzo z tego ciesze:P milej zabawy w sylwka!!!!!!!!!!!!

mi sie podobaja jasne z reszta mam fajnie nogi opalone:P ale w jasnych jak zaloze czarne szpilki to tak dziwnie bedzie wygladac? nie wiem czy nie przesadzam kurcze:(

Gość ja na Twoim miejscu
ewentualnie cieliste, chyba o takie ci chodziło? jasne będą wyglądać szkolnie albo wigilijnie :D ja bym włożyła czarne (15 den), ale jak masz możliwość, to popróbuj w których lepiej wyglądasz. a jesteś opalona?