Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathynna

Znacie historie o Kopciuszku w realnym zyciu?

Polecane posty

Gość Kathynna

Czyli sytuacje kiedy on i ona pochodza z roznych swiatow i niemal niemozliwym jest, zeby sie wogole spotkali a i tak koniec koncow sa razem? Nie sprowadzam tego wylacznie do roznic materialnych, bo nie o kase chodzi. Ale dwa rozne swiaty. To mozliwe, zeby sie przenikly? Slyszeliscie o takich historiach?

Gość nie rób sobie nadziei

Gość Kathynna
Bede za bardzo wscibska, jesli zapytam, o jakie roznice chodzi?

Gość Beansby Weezer
haha a co liczysz na:) :) :) łód szczęśćia??? co?/ :) :) :):) :) :):) :) :):) :) :)

Gość Vink
Sama jestem tego przykladem:) Z reszta bardzo szczesliwym przykladem...;)

Gość Beansby Weezer
taaa jasne pewnie dupe mu podccciersasz

Inne światy-ja z prowincji on z dużego miasta; inne wychowanie, inna wiara, chłopak z przeszłością ja grzeczna dziewczynka:) Nie wspomnę już o różnicach materialnych...

Gość Kathynna
Opowiesz troszke? Prosze. Tu jestes anonimowa i mozesz wiele faktow przemilczec.:) A ja uwielbiam takie historie... :)

Gość Kathynna
Moj post byl do Vink rzecz jasna. :) Cala ja- dziekuje za wyjasnienie, chyba rozumiem o czym mowisz.

Gość ONA Z BOGATEJ
"yntylygenckiej" rodziny, jedno z najwiekszych miast w Polsce, wyksztalcenie wyzsze, 2 fakultety, prestizowa firma - on ze wsi bez matury , za do z dobrym sercem Najdziwniejsze ze obie rodziny bardzo sie polubily :)

Gość Kathynna
O jakie ladne. :) Az sie musialam usmiechnac :)

Gość Beansby Weezer
kurwa co za tematty

Gość fasola1
ja 2 kierunki studiów on..chłopak ze wsi..po zawodowce..kochałam..czekałam myślałam ze zycie pozwoli nam zyc..wzięliśmy slub..próbowałam..dalej próbuję ale chyba jednak oczekuje czego innego..tym bardziej ze on wiecznie ma jakies ale..

Gość halohalitoajsieeeemaaaa
ja znam wiele takich przykladow gdzie glownie chodiz o roznice wynikajace z finansow on z bogatej rodizny, wyksztalcony, wlasny biznes ona z normlanej przecietnej rodizny, bez wyskztalcenia bo jest zbyt glupia, wieczna stazystka zarabia chyba te 600 na czaran godizne az on ja ko[nie w dupie dodam ze nie sa sczezsiwy, bo ona ma go w dupie i kreci na boku z innymi a jest z nim dla pieniedzy ale obydwoje sa pieknie jezeli chodzi o wyglad

a ja wam powiem ze jestem z takiej normlanej zwyklej przecietnej polskiej rodizny, ucze sie, jestem przecietna ale mam baaardzo wielu bogatych znajomych,naprawde i czasami poprostu czuje sie przy ich nie swojo;/

z drugiej strony tylko ja studiuje a jak juz sie trafia tacy co studiuja to ja mam najciezsze studia

Gość znam przypadek małżeństwa
polsko-cygańskiego, wiadomo, że to dwa różne światy i dla obu rodzin był to szok, ale sprawiają wrażenie szczęśliwych, są małżeństwem już wiele lat, on pracuje fizycznie (nie ma wykształcenia) ona umysłowo, mają dwójkę dzieci. Ogólnie - normalna rodzina, choć zdawać by się mogło że to niemożliwe.

Gość Vink
Hmmm...ogolnie pochodze z kochajacej sie rodziny jednak niezbyt bogatej. Na studiach dorabialam sprzatajac klatki schodowe aby tylko zarobic na czesne i czynsz za mieszkanie. Ja w sumie z bagazem doswiadczen, On natomiast z bogatej rodziny, majacy ciepla posadke u tatusia w firmie. W zasadzie nigdy tak naprawde nie musial sie o nic starac. Wszystko mial podstawione pod nos na zlotej tacy. Kiedy poznalismy sie kilka lat temu stwierdzilam, ze nie moj typ, nie chce rozpieszczonego dzieciaka. Jednak On sie staral, zabiegal o mnie i to dobre pol roku. Dalam szanse...i bylo warto...bardzo zmienil sie od tamtego czasu. Nauczyl sie pokory, nauczyl sie ze pieniadze nie sa najwazniejsze w zyciu, nauczyl sie cieszyc z tych malych rzeczy z dnia codziennego...

Gość edrftgyhjk
i znowu powrótka z rozrywki ilez to tematów juz było , historii wydaje sie odwrotna :) czyz nie?po co to robisz, nie mam maury jeszczea:) ale jeste w trakcie on wykszt. wysze

Gość Kathynna
Madrze piszesz Vink. Zycze Ci wiele dobrego. U mnie chyba tak nie bedzie dobrze. Nie zycze mu zle, ale czasami chcialabym, zeby on nie mial tego wszystkiego, co ma. Wtedy mielibysmy wieksze szanse. Pieniadze moga byc duza przeszkoda. Niestety. Sama mam ich wystarczajaco dla mnie i dbam o wlasne interesy, natomiast on... To kosmos. Ale serce nie sluga. Zakochalam sie po uszy, zanim dowiedzialam sie, z kim mam do czynienia. A teraz z jednej strony kolekcjonuje romantyczne historie, wierzac, ze czasami zdarzaja sie bajki a zdrugiej strony rozsadek podpowiada, zeby przestac snic. Ale opowiadajcie dalej. :) Przeciez u progu Nowy Rok i wiele osob marzy, by pojawil sie w ich zyciu "Ksiaze", badz "ksiezniczka". I nie chodzi tu o kase, ale o to, ze to mialyby byc bardzo specjalne osoby. :)

Gość sdcfvgbhnjmkl
poszukaj sobie ksieżniczko miilonera / albo bizneswomn może jakiegoś /ąś z 4 fakultetami bo to cie rozpiera : )to podniesie twoje ego , Ja mam swoej szczęscie co prawda nie całkowicie przy sobie , żyje z nim od wielu wielu lat jestem bardzo szczęsliwa u jego baoka tak jak On przy moim , dodam iz nie jest zwykłym szarakiem po dyplomie :)