Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro lipaaa

zostałem oszukany na allegro co moge zrobić

Polecane posty

Gość allegro lipaaa

zamówiłem buty jak sie okazało towar przysłany różnił się nieco od tego na zdjęciu. Mało tego towar przyszedł dokładnie 21 dni po zamówieniu a kontakt ze sprzedającym był zerowy? Boje sie że jak odeśle mu buty (za przesyłkę będę płacił ja?) to stracę i buty i pieniądze co mam zrobić?\ Najbardziej jestem zawiedziony na systemie komentarzy na allegor bo niby miał wszystkie pozytywne ale teraz sie w czytałem w opisy że nie wszytsko było ok. wychodzi na to że ludzie nie chca wystawiać negatywów bo dostana również bez powodu

Gość napisz jak sie roznil i w
ogole cos wiecej bo nie wiem czy zostales oszukany czy jestes idiota

teraz to pewnie guzik zrobisz. też niedawno się sparzyłam. napisałam do allegro to się na mnie wypięli- napisali tylko wiadomość do sprzedawcy. postraszyłam troche policją to sprzedawca zaczął negocjować ale nie wiem czy coś to da

Gość allegro lipaaa
buty z tyłu miały białą podeszwę i nieco białych elementów, w tych co dostałem wszystko jest czarne, materiał na zdjęciu był skóro podobny z połyskiem te co dostałem są matowe trochę jakby zamsz

Gość kupie parowoz
ja dostałam beznadziejna szmate bluze co niby z H&Ma miala byc, żałuje straconych pieniedzy, a sukieka bombka japan style z cekinami na gorze to jakis tez kawał szmaty :O juz sobie obiecałam ze nic z ciuchów nie kupie na allegro bo zdjecia sa obrabiane a dostaje sie lipe, chyba ze wczesniej w sklepie pojde zobacze jak wyglada i kupie taniej firmowke inaczej to pic na wode :O pozdrawiam i współczuje

Gość adi_P
ja nigdy nie kupuje ciuchów ani butów na Allegro

Gość Anq25
Sprzedający Ci przysługę zrobił...matowe buty wyglądają sto razy lepiej niż błyszcząca podjebka skóry:P