Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE ZDECYDOWANA

CO MAM WYBRAC CC CZY NATURALNY

Polecane posty

Gość NIE ZDECYDOWANA

nie moge sie zdecydowac a mam wybór strasznie sie boje porodu to moje 3 dziecko i mam 2 tyg zeby sie przyzwyczaic z myslą jak chce rodzic co byscie wybrały?

Gość joda1972
Zależy jakie miałaś poprzednie porody ???ja miałam 2 naturalne a 3 cc. Teraz wybrała bym cc!!!

Gość bierz cc jak nic...
nad czym tu sie zastanawiac, tylko zazycz sobie znieczulenie zewnatrzoponowe a nie pelna narkoze...

Gość NIE ZDECYDOWANA
rodziłam naturalnie syna 3 godziny (jakos przezyłam) corke 23 godz(myslałam ze umre)

Gość bierz cc jak nic...
cc jest najlepsze, bierz to co ci daja najlepsze, jak masz szanse na cc i to za darmo to co tu sie zastanawiac?dla mnie decyzja jest prosta

Gość joda1972
ja tez jestem za !!!tym bardziej ze sama to przerabiałam i wiem ze na pewno nie wymeczysz sie tak jak przy naturalnym porodzie

Ja mialam cesarke.Mialam komplikacje,ale moj przypadek to 1 na 100. Ja uwazam,ze czy naturalny czy cesarka to i tak porod.Jezeli masz mozliwosc by przed terminem i bez skurczy zrobic cesarke to nie wahaj sie.Ale jezeli zrobia ci cesarke a wczesniej beda cie dobe meczyc to to nie ma sensu.

Gość roxa252
Ja radziłabym naturalnie :/

Gość NIE ZDECYDOWANA
dziekuje kochane za rady ja tez jestem bardziej za cc mimo wszystko zawsze jest lęk,ze cos moze byc nie tak :( taka juz ze mnie panikara a termin mam za 3 tyg chyba ze wczesniej zacznie sie cos dziac to mam sie zgłosic i tez zrobią cc jesli sie zdecyduje

Gość wybralabym cc

Gość ja miałam cc
i nigdy więcej :) miałam wiele komplikacji, nawet nie chcę tego wspominać. to zdarza się rzadko, a jednak trafiło na mnie.

Gość nie zdecydowana
do ja mialam cc a co sie stało? czy to byl twoj pierwszy porod? jakie mialas znieczulenie?

Gość ja miałam cc
drugi, pierwszy był sn. rana źle sie goiła, paprała się bardzo długo i sączył się z niej płyn owodniowy, inne kobiety po takim czasie zapominały już że miały operację, a mnie ciągle bardzo bolało, ciągnęło - do pół roku. poza tym miałam potworne bóle głowy po znieczuleniu (w kręgosłup), mimo że starałam się leżeć plackiem, jak mi kazali. na szczęście więcej dzieci nie planuję.

Gość ja miałam cc
*płyn surowiczy oczywiście, nie owodniowy :O

Gość nie zdecydowana
MAJÓWECZKA-Przepraszam ale nie zrozumiałam..tez mozesz wybierac?