Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanan22

Napisałam do byłego

Polecane posty

Gość onanan22

Napisałam do byłego(on zerwał) w Święta smsa odp mi po kilku godzinach ale bardzo miło pisaliśmy ze sobą. Czy jak się nie odezwał do tej pory to znaczy że mu pewnie nie zależy? Czy próbowac dalej. Rozstaliśmy się pół roku temu..

Gość onanan22
Napisac jakieś życzenia na Sylwka jak myslicie, chciałabym go odzyskac, byliśmy razem 3, 5 roku.

Gość mndsvlknvsdlk
Jasne że warto, zasada jest taka krok do przodu i dwa do tyłu. w ten sposób on sie poczuje zobligowany żeby sie sam postarac.

Gość taaaaaaa zaczyna sie
wracanie z okazji swiat i nowego roku. preteksty.... co robilas do tej pory albo on?

Gość kafeteria roi sie od takich
" mndsvlknvsdlk Jasne że warto, zasada jest taka krok do przodu i dwa do tyłu. w ten sposób on sie poczuje zobligowany żeby sie sam postarac." to nie jest zasada tylko gówniarska zagrywka:O

Gość onanan22
On zawsze wysyła mi smsy na święta ja mu odpisuje, wiem ze to dobry chłopak. Boję się tylko, że robie z siebie idiotkę pisząc 1-sza..?

Gość gfdfdf0
"On zawsze wysyła mi smsy na święta ja mu odpisuje, wiem ze to dobry chłopak. Boję się tylko, że robie z siebie idiotkę pisząc 1-sza..? ę to kto w koncu pisze pierwszy......??????

Gość onanan22
No on mi wysyła pierwszy życzenia zawsze nic więcej, nie wiem chyba z grzeczności a ja mu w świtęta 1 napisałam co słychac

Gość mimi326
To i tak masz lepiej, ja napisałam same życzenia na święta i mi nie odpisał. Teraz to już nigdy się do niego nie odezwę, ale poczucie że wyszłam na idiotkę pozostało:(

Gość pewnie że się z grzeczności
odpisuje. ale wam zaraz coś we łbach lata. a jak nie odpisze - to cham. i tak źle wam i tak niedobrze. ech, baby... on to trzeba było nie pisac głoupkowatych "co słychahć" w świeta, typowe preteksty okazjonalne. mogłaś napisać pare dni wcześniej, a i tak było wiadomo, że święta idą, to się do siebie ktoś odzywa.