Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988

blagam pomocyy!!ciaza?/

Polecane posty

prosze was o pomoc, w tym miesiacu okres powinnam dostac dwa dni temu a zamiast tego mam plamienia brazowe. czy to moze byc ciaza? dodam z enie mialam w tym mies. mozliwej sytuacji zajscia, owszem kochalam sie w 21 dniu cyklu, ale potem i tak zalozylismy gumke. objawy mam zawsze takie same,tylko teraz pozniej mnie zaczely bolec piersi. temperatura moja to 36,5 -36,8 w zaleznosci od pory dnia. martwie sie bo do wrzesnia okres mialam regularnie,od wrzesnia przesunal mi sie o trzy dni. w listopadzie zrobilma test- nic nie bylo, potem pod koniec dostalam okres. moz emi ktos pomoc, blagamm!!

Plamienia mogą występować w wyniku zaburzeń hormonalnych- progesteronu. Zrób test. Jesteś po terminie miesiączki, więc ewentualną ciążę wykryje

Tak wcześniej na usg ciąża nie będzie widoczna! Musisz poczekać ok 2 tygodnie. Gin może PODEJRZEWAĆ ciąże po nabrzmieniu i zsinieniu narządów. Na 100% w ciąży nie jesteś, więc po co te szopki?

Gość taka sobie jedna jedyna
nie wiem po co tyle szumu . U mnie każdy okres zaczyna się od brązowych plamień. Nic dziwnego. Za niedługo dostaniesz okres :)

Gość ingusia
napisalas ze w tym miesiacu nie mialas mozliwosci zajscia, napisalas "ale potem i tak zalozylismy gumke", z penisa przed wytryskiem wydostaje sie plyn w ktorym znajduja sie plemniki. To wlasnie byla mozliwosc zajscia w ciaze. Znikoma, ale byla.

Gość Do ingusia
daruj sobie teksty o preejakulacie, bo to szanse są znikome, a tylko stresa dziewczynie robisz niepotrzebnego.