zmartwiona1988 0 Napisano Grudzień 31, 2009 prosze was o pomoc, w tym miesiacu okres powinnam dostac dwa dni temu a zamiast tego mam plamienia brazowe. czy to moze byc ciaza? dodam z enie mialam w tym mies. mozliwej sytuacji zajscia, owszem kochalam sie w 21 dniu cyklu, ale potem i tak zalozylismy gumke. objawy mam zawsze takie same,tylko teraz pozniej mnie zaczely bolec piersi. temperatura moja to 36,5 -36,8 w zaleznosci od pory dnia. martwie sie bo do wrzesnia okres mialam regularnie,od wrzesnia przesunal mi sie o trzy dni. w listopadzie zrobilma test- nic nie bylo, potem pod koniec dostalam okres. moz emi ktos pomoc, blagamm!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Grudzień 31, 2009 Najprawdopodobniej nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona1988 0 Napisano Grudzień 31, 2009 a plamienia?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Grudzień 31, 2009 Plamienia mogą występować w wyniku zaburzeń hormonalnych- progesteronu. Zrób test. Jesteś po terminie miesiączki, więc ewentualną ciążę wykryje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona1988 0 Napisano Grudzień 31, 2009 chyba w poniedzialek pojde do ginekologa, to chyba da mi wieksza pewnosc niz test i powie co jest nie tak.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Grudzień 31, 2009 Tak wcześniej na usg ciąża nie będzie widoczna! Musisz poczekać ok 2 tygodnie. Gin może PODEJRZEWAĆ ciąże po nabrzmieniu i zsinieniu narządów. Na 100% w ciąży nie jesteś, więc po co te szopki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie jedna jedyna Napisano Grudzień 31, 2009 nie wiem po co tyle szumu . U mnie każdy okres zaczyna się od brązowych plamień. Nic dziwnego. Za niedługo dostaniesz okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona1988 0 Napisano Grudzień 31, 2009 dzieki...poczekam do poniedzialku, a jak nie bedzie to zrobie badanie krwi..po jakim czasie wynik jest wiargodny??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ingusia Napisano Grudzień 31, 2009 napisalas ze w tym miesiacu nie mialas mozliwosci zajscia, napisalas "ale potem i tak zalozylismy gumke", z penisa przed wytryskiem wydostaje sie plyn w ktorym znajduja sie plemniki. To wlasnie byla mozliwosc zajscia w ciaze. Znikoma, ale byla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do ingusia Napisano Styczeń 2, 2010 daruj sobie teksty o preejakulacie, bo to szanse są znikome, a tylko stresa dziewczynie robisz niepotrzebnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach