Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amma6

czy sa tu poloniści?

Polecane posty

mój temat maturalny to -Obraz Afryki w literaturze i filmie. Po Nowym Roku mam oddać bibliografię... jednak zaczynam mieść z ty problem... to na razie mam : I. Literatura podmiotu: 1). Kapuściński Ryszard: Heban. Wyd. Czytelnik, Warszawa 1998. ISBN 978-83-07-03100-2 2). Joseph Conrad: Jądro ciemności. Wyd. PIW, Warszawa 1972. ISBN 83-08-02597-8 3). Khady: Okaleczona. Wyd. Świat Książki, Warszawa 2007. ISBN 987-83-247-0237-4 4). Senat G. Mehari: Żar serca. Wyd. Świat Książki, Warszawa 2006. ISBN 978-83-7391-904-4 5). Pożegnanie z Afryką [Film]. Reż. Sydney Pollack [DVD] Warszawa: TIM Film Studio, 2001 II. Literatura przedmiotu: 1). Kapuściński Ryszard: Heban. Wyd. Czytelnik, Warszawa 1998. ISBN 978-83-07-03100-2, Rec. Piotr Bratkowski: Heban, „Gazeta Wyborcza” 1998, nr. 281, s.14-15 czy ja to w ogóle dobrze robię? w jaki sposób mam dodać tzn. opisać jakiś reportaż Cejrowskiego? co mogę umieścić jeszcze w literaturze przedmiotu? jeżeli mam zrobiony przez siebie filmik to jak go wpisać w bibliografię? jaką postawić tezę, żeby się zgodzić z tematem? czy mogę dodać e-maile koleżanki , która była na misjach w Afryce? jak tak to gdzie- w przedmiocie czy podmiocie? jestem umysłem ścisłym... strasznie trudno mi się w tym połapać;/ proszę o jakieś wskazówki, pomoc...

Gość ełgeniusz
spierdalaj 🖐️

Gość j.polssski
hej:) moge ci pomóc, ale po Nowym Roku...mój e-mail: fioleto@wp.pl odezwij sie ja przemysle temat i napisze ci co jeszcze mozesz zawrzec i w jaki sposob to przedstawic