złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 31, 2009 .............. wcale stąd nie odszedł :) sprawdzone und potwierdzone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabel firewire Napisano Grudzień 31, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 31, 2009 Chodziło mi o kabla USB........... tylko jest w pomarańczowym płaszczyku................. jest tylko jedna osoba na kafe......... która cały czas............. mówi do mnie pinokio :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tu Luś Napisano Grudzień 31, 2009 i tu się mylisz Pinokio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tu Lejeczkaaa Napisano Grudzień 31, 2009 Pinokioooooooooo! kurrrrrrrwaAaa! :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 31, 2009 Tu leja......... to Ty???? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 31, 2009 ...............:) rób sobie co chcesz i tak od stycznia bede na kafe wyłącznie pomarańczowy............ i wcale się nie myle :D :D :-D ja tam swoje wiem lepiej.................... niż Ty myślisz że wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktora z moich malpek Napisano Grudzień 31, 2009 wrescie dojrzales nie ma to jak byc orange:P:P caluje na lepszy ... bleble ble rok, opryszczka gratis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 31, 2009 Wiem........... tylko najpierw odzyskam nick:P.........a potem będe pisał pod pomarańczami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktora z moich malpek Napisano Grudzień 31, 2009 doigrales sie komu naplules do talerza? a tak na marginesie, mialo cie juz tu nie byc spadaj stad, przegrancu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny i mądry człowiek Napisano Grudzień 31, 2009 A kto tak powiedział? napisałem że od nowego roku bede tylko pomarańczowy ....................... poza tym nie ma jeszcze............. nowego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktora z moich malpek Napisano Grudzień 31, 2009 "wejdziesz" w nowy rok? jakos powatpiewam raczej dolezysz:P baw sie dobrze i a taam niewazne:) dobrej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach