Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam z nim zrobicccc

Moj pies oszalał!

Polecane posty

:o Wyszłam z nim na spacer i ktoś z daleka wystrzelił petardy, pies leciał do klatki z prędkościa światła, tak sie wystraszył a teraz siedzi w pokoju, gapi sie na lampe i warczy i szczeka na nia :o Za chwile go zamkne w ciemnym pokoju bo nie wytrzymam :o

Gość terapia poznawczo-behawioralna
ma zespół stresu pourazowego, pomoże wizyta u psychologa 🖐️

Gość si dżiii
daj mu coś na uspokojenie, np. hydroxyzyne albo coś ziołowego, mój przez sylwestra nabawił się padaczki i w tamtym roku odszedł :( i pozwól mu siedzieć tam, gdzie czuje sie najbezpieczniej ;p

Mój też się panicznie boi wystrzałów. Byłam z nim wcześniej, jak było ciszej - wyszalał się szczęśliwy na śniegu. Nie ciągnij swojego na dwór, jak strzelają, bo może nawet zawału dostać. Przeczekaj - niestety, dla właścicieli psów ciężka nocka... Ja już się liczę z wyjściem koło pierwszej, jak się ludzie wyszaleją...

Gość zzzzzzzxxxxxxxxxx
zgas lampe daj mu jakis smakołyk, albo cos czym sie zajmie

Gość Kamil 89
zachowanie twojego psa wskazuje ze to jest stres pourazowy

Teraz biega po mieszkaniu jak szalony :o Niestety nie mam nic uspakajającego dla psów :( Mój pies jest nauczony wychodzić dosyć często, ostatni raz wychodzę z nim ok 21-22 i wątpię że wytrzyma do rana, będzie po mnie skakał i piszczał pod drzwiami a najlepsze jest to, że słysząc te huki fajerwerków jeszcze bardziej chce wychodzić bo nie wie co się dzieje.

Jak czytam i słyszę dookoła ze psy panicznie boją się huku petard, to zastanawiam się czym w takim razie, był mój owczarek Zeus... Jak strzelali o 00.00 wybiegał z nami przed dom, patrzył co tak strzela,machał ogonem.Raz to nawet podbiegł do dużej rakiety którą odpalał mój mąż.Odciągnął go za obrożę, a to ze wyleciała z głośnym fiuuuuuuu....w powietrze i wybuchła wywołało tylko gromkie radosne szczekanie.