Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coverrover

Czy taka tęczowa czapka pasuje do czarnego płaszyczka?? Jakie rękawiczki?

Polecane posty

Gość coverrover

Witam.:) Chciałabym prosić o poradę, ale szczerą. Jeśli ktoś ma zamiar robić z siebie pajaca, to nie polecam.:) Czy taka czapka: http://www.allegro.pl/item859348683_rewelacyjna_uniwersalna_zimowa_czapka_teczowa.html pasuje do czarnego płaszczyka ? zwykły czarny płaszczyk, nie do kolan, trochę krótszy. z racji, że mam czarny płaszczyk i czarne kozaki to chciałam coś do urozmaicenia. mam 15 lat, nie chcę wyglądać zbyt dziecinnie, ale też nie chcę zbyt poważnie. a i czy pasowałby jeszcze rękawiczki takie:http://www.allegro.pl/item869852188_wloczkowe_cieple_rekawiczki_ocieplone.html w kolorze nr 5?

Gość ale coto zupa z
czapka ładna,ale rekawiczki nie pasują

Gość coverrover
hm, ale pytam czy pasuje do płaszczyka? niektórzy moi znajomi twierdzą, że pasuje, inni, że nie.:) jedna siostra mówi, że nie kupiłaby takiej do czarnego płaszczyka, a druga, że kupiłaby. więc ktoś ma pomysł na inne rękawiczki? czapka jeszcze tylko 1 dzień na allegro będzie :(

Gość coverrover
up up, proszę o pomocc..

Gość coverrover
up, up

Gość Stylistka www.in-style.pl
Widzę, że już po aukcji, ale może odpowiedź przyda się komuś w przyszłości... Taką czapkę można założyć do czarnego płaszcza. Rękawiczki powinny być jednolite kolorystycznie - najlepiej wybrać jeden z kolorów występujących na czapce. Proponuję niebieskie, ewentualnie różowe. Powodzenia!

Gość coverrover
ojej, dziękuję :) chyba różowe kupię, ale nie wiem gdzie i jakie za bardzo..