Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MrMorfeo

Czy mam szanse na bycie sponsorem?

Polecane posty

Gość PanPikuś
a co ty za te 200tys chcesz kupic?na mieszkanie ledwo starczy!a na dom to możesz pomażyc!

Gość ej ej ejjjjjj
legalnie? to czym sie moj drogi zajmujesz jesli mozna wiedziec?

Gość kiiiciaa
kocham Cię MrMorfeo :*:*:*:*

Całe życie to swoisty sponsoring ;) Czasem zalegalizowany w świetle prawa... Chętne będzie aż nadto, ale dziś raczej w innym miejscu szukają swego "sponsora" :D

Pikus nie chce ani domu, ani mieszkania, bo sporo sie przemieszczam, poza tym za mieszkanie placi firma. Pracuje w banku, jestem kontrolerem.

Gość ej ej ejjjjjj
i co auto też służbowe :D

A nie, auto prywatne, dlatego takie stare, bo zawsze o nim marzylem, to sobie takie sprawilem. Tez tak macie, ze kupujecie sobie to, co Wam sie zapragnie?

Gość ej ej ejjjjjj
to teraz z innej beczki ile bylbys w stanie zapłacic kobiecie za spędzenie z nią nocy :P i powiedzmy ze kobietka z wygladu by ci sie bardzo podobala z charakteru także :P

Gość kiiiciaa
MrMorfeo jakie masz wymagania? :)

Gość ej ej ejjjjjj
niestety nie mamy dobrze tak jak ty :( mam nadzije ze kiedys to sie zmieni i bede mogla sobie kupic kazda kiecke i kazde butki jakie mi sie spodobaja

Za noc, nie wiem, nigdy nie patrzylem na ceny, dlatego ciezko mi odpowiedziec. ej ej ejjjj zla odpowiedz, mialas napisac, ze nie pieniadze sa w zyciu najwazniejsze :P To byla taka mala "podpucha" z mojej strony ;) kiiicia wymagania na pewno sa, sam od siebie sporo wymagam, ale mysle, ze w granicach rozsadku.

Gość ej ej ejjjjjj
fakt może nie są najwazniejsze ale na pewno baaaardzo ważne a kto mowi inaczej po prstu klamie :P no wlasnie okresl sie jaka to musi byc kobietka jak wygladac itp ;p

Gość poznanski kwiat polny
daj jakieś SWOJE fotki a nie :D Jak pokazesz to wtedy dam ci odpowiedz :d móglbys miec w h.j kasy a byc brzydki jak noc to nie poleciałabym na ciebie :D

Gość ej ej ejjjjjj
dokładnie...nie moglabym sie przespac za kase z jakims oblesnym paskudnym grubasem nawet jesli bylby milionerem o nieeee

Wyglad raczej schodzi na drugi plan (jest wazny, ale nie liczy sie tylko on), bardziej chodzi o charakter, bo przeciez ma byc zabawa, zatem na pewno musi to byc otwarta osoba, nei obrazilbym sie, gdyby IQ bylo z gornej polki ;) kwiatku nie mam na co narzekac, dbam o siebie, sylwetke mam wysportowana, bo cwicze, wyglad tez jak najbardziej OK. Tak sobie teraz mysle, moze to mi powinno sie placic. Kobiety zawsze chetnie do mnie lgna, nastepny topik bedzie: Czy mam szanse na bycie sponsorowany ;)

oprocz zajebistego wygladu trzeba miec jeszcze lepszy charakter aby byc sponsorowany. Samokrytyka tez sie na to udziela wiec moze byc ciezko.

Gość poznanski kwiat polny
jesteś aż tak pewny siebie?? :) poka fotę :)

Gość ej ej ejjjjjj
no tak wyglad nie jest najwazniejszy ale jesli chcialabym sie otworzyc calkiem przed czlowiekiem i byc sobą to ten ktos musi mi sie podobac chociąz troche nawet z wygladu....nie musi wygladac jak playboy od razu ale cos w sobie miec co mnie zafascynuje.. druga sprawa to charakter który faktycznie jest o wiele istotniejszy znam wielu facetow ktorzy do przystojniakow nie naleza ale i tak mają ogromne powodzenie bo sa fanymi ludzmi po prostu i to sie liczy ;p ehh sama mam chrapkę na takiego jednego ale zajety ;p

Szejku to na pewno, jak juz wspomnialem w tym wszystkim powinno chodzic o zabawe, a po co komu modelka, ktora bedzie oziebla i nie czerpala z tego zadnej przyjemnosci, badz nie bedzie w ogole zrozumienia. I tez wspomnialem o charakterze na pierwszym miejscu :) kwiatku :) Czy jestem pewny siebie - wiem, ze nie musze zajmowac pierwszego miejsca w rankingu najladniejszych mezczyzn na swiecie, zeby miec frajde z zycia, bo w zyciu nie chodzi o to, zeby byc najpiekniejszym, tylko o to, zeby inni mogli z Toba wytrzymac, dzieki czemu mozna wytrzymac samemu ze soba ;)

Dobra sloneczka, dziekuje serdecznie za odzew, czyli szanse sa. Teraz sie zastanowie, czy sie w takie cos bawic. Wszystkiego najlepszego w NJ - nie chodzi o New Jersey, ani o Nowy Rok ;) Pa.

Gość ...niewinna...
za 3 godz bedzie 10 letni wiele sie nie pomylilam kutasie:D:D